Iolanda Anamaria Babău, cea mai frumoasă femeie din lume. Tânăra bihoreancă a câștigat Miss World Next Top Model 2022

Tânăra Iolanda Anamaria Babău, originară din Beiuș, județul Bihor, este cea mai frumoasă femeie din lume după ce a câștigat titlul de Miss World Next Top Model 2022. Atrăgătoarea brunetă în vârstă de 28 de ani și-a făcut o adevărată tradiție din câștigarea concursurilor de frumusețe. În plus, Iolanda Anamaria Babău este și deșteaptă foc, tânăra fiind fiind licențiată în Relații Internaționale și având un master în diplomație.

Nu este deloc surprinzător faptul că româncele sunt considerate printre cele mai frumoase femei din lume. Drept dovadă stau numeroasele titluri câștigate de reprezentantele sexului frumos la concursurile de profil. În plus, recenta reușită a unei românce la o renumită competiție vine să completeze această listă.

Iolanda Anamaria Babău, cea mai frumoasă femeie din lume
Frumoasa brunetă Iolanda Anamaria Babău a marcat o super reușită și a câștigat titlul de Miss World Next Top Model 2022. Nu este primul premiu pe care frumoasa bihoreancă îl obține: anul trecut a fost Miss Europa 2021 first runner up și Miss Elite World – Popularitate 2021. Anul acesta, Iolanda Anamaria Babău s-a luptat cu 28 de concurente din Rusia, Ucraina, Grecia, Algeria, Egipt, Macedonia, Franța, Nigeria și Bulgaria, însă a fost favorita juriului la toate cele patru probe.

Tânăra în vârstă de 28 de ani nu este la prima reușită, având în vedere că anii trecuți strângea zeci de mii de voturi online. Iolanda este din Beiuș, județul Bihor, și a terminat Academia de Studii Economice din București, fiind licențiată în Relații Internaționale. Pe cât de frumoasă, pe atât de deșteaptă, bihoreanca a lucrat o bună perioadă de timp în domeniu, dar a apoi a decis să devină antreprenor.

Iolanda Anamaria Babău are master în diplomație
În perioada studenției, Iolanda a fost implicată activ în diverse activități, ajungând chiar vicepreședintele AIESEC România. După absolvirea Academiei de Studii Economice, și-a continuat studiile cu un master în diplomație. Pentru o perioadă, mai precis timp de patru ani, a lucrat în administrația publică.

Astfel, mai întâi Iolanda a fost angajată la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4. După care a fost director de Cabinet la Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, dar și consilier în Ministerul Economiei şi în cel al Sănătăţii.

În paralel, a făcut modelling, având apariţii pe coperta din ianuarie 2022 în L’Officiel Arabia şi coperta revistei US Fashion, ediţia februarie 2022. În prezent, frumoasa bihoreancă are propria firmă şi se ocupă de organizarea de evenimente internaţionale.