Simina Loica și Alexandru Bobicioiu s-au despărțit?! Gestul făcut de cei doi: “Nu mai e la modă să fiți toxici…”

În urmă cu câteva zile, Simina Loica și Alexandru Bobicioiu și-au asumat relația și în mediul online, însă se pare că de această dată lucrurile au luat o întorsătură în viața lor. Dacă cei doi păreau de nedespărțit, însă lucrurile s-au schimbat radical Mai multe postări ale celor doi susțin varianta unei despărțiri bruște. Iată gestul făcut de aceștia!

Aparent, problemele au apărut deja relația Siminei Loica și Alexandru Bobicioiu. Dacă în urmă cu câteva zile, cei doi păreau de nedespărțit și se înțelegeau de minune, se pare că de această dată lucrurile au luat o întorsătură bruscă în viața lor, iar gestul făcut de ei demonstrează că nu mai formează un cuplu.

Simina Loica își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată frumoasa brunetă a dat semne că relația ei cu Alexandru Bobicioiu s-a încheiat. Aceasta a postat mesaje cu privire la maturizare, dar și despre relațiile toxice. Simina Loica le-a transmis un mesaj urmăritorilor ei din mediul online și susține că este din nou singură.

”Amin! Cine este acum singur, este pentru că a ales deja drumul ăsta.”, a scris Simina Loica pe rețelele de socializare.

Un alt gest care ne duce cu gândul la despărțire este că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, așa cum făceau atunci când formau un cuplu. Alexandru Bobicioiu a postat câteva mesaje cu subînțeles că este din nou un bărbat singur.

Cei doi au fost în vacanță
În urmă cu câteva zile, cei doi și-au asumat relația în mediul online și le-am împărtășit urmăritorilor lor imagini cu ei de la mare. Dacă relația lor părea una foarte bună, se pare că Alexandru Bobicioiu și Simina Loica au decis să nu ai formeze un cuplu din cauza mai multor probleme.

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu s-au cunoscut într-o emisiune matrimonială însă ca și prieteni, iar după despărțirea de Alexandru Zănoagă, Simina Loica a fost cea care a decis că vrea să-și refacă viața și și-a găsit liniștea în brațele lui Alexandru Bobicioiu.