„Mi-e jenă mie în locul tău! Pe bune”. Cum s-a pozat Gabriela Cristea la 46 de ani. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o așa

Cu ceva timp în urmă, Gabriela Cristea (46 de ani) a publicat în mediul online trei fotografii în care nu poartă deloc machiaj.
Reacțiile urmăritorilor ei au fost împărțite, unii i-au admirat naturalețea, alții au criticat-o pentru decizia de a se afișa la prima oră a dimineții.

„Încă «chioară» de somn. Noaptea a fost «prea scurtă». Bună dimineața și vouă! ”, a scris prezentatoarea de televiziune în dreptul celor trei imagini.

Cu toate că a primit și numeroase comentarii negative, Gabriela nu a șters postarea.

„Asta ești tu” „Ai putea să ne scutești de imagini de coșmar. Nu te urmăresc, dar apari pe Instagram incognito… nu suntem curioși să-ți vedem fața umflată de somn; Și totuși nu văd rostul acestor poze. Ce vrei să ne arăți/spui?; Prima poză e jaleeee, jeleeee;
Hai pe bune!? Astea nu-s poze pentru valoarea ta.

Doar ești o vedetă și nu mai ai nici 20 ani. Sincer, nu ți se potrivesc astfel de răsfățuri. Îmi ești dragă și mă bucur că ai o familie frumoasă. Strict părerea mea!!; Nu știu ce ai încercat cu aceste fotografii, dar mi-e jenă mie în locul tău.

Pe bune, să te afișezi așa «strâmbă» ca să ce??; Fără supărare, de ce să puneți așa poze cu dumneavoastră?! Nu cred că este vreun om care nu arată rău după o noapte sau 3 nedormite, dar frumusețea e să le machiezi sau photoshopezi.