Expertii au facut anuntul! O furtuna magnetica va matura Pamantul in acest weekend

Meteorologii i-au avertizat inca o data pe locuitorii planetei despre furtunile magnetice puternice. Potrivit acestora, fluctuatiile geomagnetice vor acoperi Pamantul in perioada 15 iulie – 31 iulie 2022.

O furtuna magnetica va matura Pamantul in acest weekend. O astfel de prognoza este data de Laboratorul de Astronomie Solara si Instrumentare Heliofizica al Institutului Academiei de Stiinte.

Potrivit expertilor, o furtuna magnetica de nivel G1 este asteptata sambata, 23 iulie. Cu o zi mai devreme si cu o zi mai tarziu, probabilitatea de perturbari geomagnetice este, de asemenea, mare.

Exista cinci niveluri de activitate magnetica in total, dar nici macar furtunile puternice nu pot afecta functionarea sistemului energetic, precum si bunastarea oamenilor si comportamentul animalelor. In acelasi timp, sanatatea precara in timpul furtunilor magnetice in jumatate din cazuri este rezultatul asteptarilor anxioase, totusi, pacientii hipertensivi si hipotensivi in astfel de perioade ar trebui sa fie in continuare mai atenti la sanatatea lor.

Cum sa te protejezi de influenta furtunilor magnetice
Pentru a te proteja de influenta furtunilor magnetice, trebuie sa renunti la ceaiul negru si cafeaua, sa bei ceaiuri din plante. Daca luati medicamente prescrise de medic, trebuie sa va aprovizionati cu ele in avans pentru a elimina rapid simptomele neplacute. De asemenea, incercati sa va odihniti mai mult in perioada de fluctuatii geomagnetice. Daca este posibil, lasati deoparte munca grea.

Inconjurati-va de lucruri pe care le iubiti si care va ridica moralul, cum ar fi carti, o tableta, jocuri. De asemenea, mancati alimente care va plac. Daca dulciurile te inveselesc, atunci le poti manca si tu. Urmati rutina zilnica, mergeti la culcare la timp. Renuntati la obiceiurile proaste, in special la alcool.

Amintiti-va ca nu exista o modalitate unica de a va proteja de influenta geomagnetica, dar va puteti ridica moralul si va puteti controla sanatatea. Tine-ti smartphone-ul langa tine, astfel incat sa poti chema o ambulanta in cazul in care te imbolnavesti.

Incearca sa nu fii nervos, sa nu intri in conflicte cu nimeni.

Simptomele pe care le puteti simti in timpul furtunilor magnetice :
senzatie constanta de slabiciune;

  • greata, varsaturi;
  • durere de cap;
  • presiune ridicata;
  • modificari ale dispozitiei.

24 si 25 iulie sunt zilele cu cea mai mare concentratie de energie negativa in ajunul lunii noi – zilele sunt complet nepotrivite pentru intreprinderi din orice domeniu.

28 iulie este o luna noua – o zi cu energie complexa.

De ce este periculoasa o furtuna magnetica si cum sa te protejezi
Exista cateva recomandari dovedite din partea profesionistilor medicali cu care va puteti imbunatati starea intr-o perioada atat de dificila:

Este indicat sa nu iesi din casa in perioada de activitate solara.

Ar trebui sa fii atent la ceea ce mananci. Este necesar sa renuntati la alimentele picante si grase. Inlocuiti mancarea cu legume si fructe.

Medicii recomanda sa beti multa apa. Ceaiul negru si cafeaua nu sunt lichide sanatoase in aceasta perioada, asa ca este mai bine sa renuntati la astfel de bauturi pentru o perioada.

Renuntati la munca fizica grea – daca aveti multe lucruri de facut, este mai bine sa le amanati pentru mai tarziu.

Este necesar sa te odihnesti cat mai mult, din cand in cand facand exercitii usoare.

Plimbati-va mai mult in aer curat, seara.