Alexandru Arșinel a ajuns la azil. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit și „nu părea a mai fi în toate facultățile mintale”

Alexandru Arșinel o duce din ce în ce mai rău din punct de vedere medical. După ce, mai mult forțat de împrejurări, a decis să se despartă de scenă, acesta s-ar fi retras, de curând, într-un cămin privat, în timp ce starea lui de sănătate este din ce în ce mai rea.

Alexandru Arșinel a ajuns la azil. La jumătatea lunii aprilie a anului acesta, actorul a luat decizia de a se despărți de scenă și s-a retras definitiv și din viața publică. Acum, o nouă veste deloc plăcută a ieșit la iveală.

Alexandru Arșinel nu se simte deloc bine
În luna februarie, Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la spital. După ce s-a externat, nu s-a mai aflat nimic despre starea lui de sănătate. Cu toate acestea, conform cancan.ro, relatează romaniatv.net, în decursul ultimelor săptămâni, lucrurile s-ar fi agravat.

Mai exact, Alexandru Arșinel ar fi avut o cădere psihică și, de aproximativ o lună, s-ar afla într-un cămin privat din Capitală, deoarece are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Mai mult decât atât, actorul ar fi slăbit foarte tare și a ajuns să cântărească jumătate din cât avea la începutul acestei veri.

„A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, au declarat sursele cancan.ro.

Cu toate acestea, familia lui Alexandru Arșinel a decis să nu facă nicio afirmație în acest sens.

„Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine.

Și cu pande.mia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, a mai spus și actorul în cadrul ultimei sale apariții.

Alexandru Arșinel are nevoie în permanență de îngrijiri
În continuare, persoanele apropiate actorului au declarat că lucrurile nu merg deloc în direcția în care trebuie, iar acesta are nevoie de o supraveghere atentă. Mai mult decât atât, acestea au mai menționat faptul că, fiind conștienți de gravitatea situației, nu se exclude o nouă intervenție chirurgicală la nivelul inimii.

„Este foarte obosit, oboseşte de la câţiva paşi, motiv pentru care este ajutat să meargă la toaletă sau este dus cu căruciorul. Este ajutat să respire cu masca de oxigen. Poate să respire şi singur, dar este ajutat pentru a-şi oxigena plămânii mai uşor. Din păcate, nu este exclusă o nouă intervenţie chirurgicală pe cord deschis, dar este ultima variantă existentă. Motivul este că, din cauza vârstei înaintate, şansele unei complicaţii pe masa de operaţie sunt imense”, au spus persoane apropiate lui Arșinel, la finalul lunii mai.