Anamaria Prodan așteaptă banii de la Laurențiu Reghecampf: „Are să îmi dea 50.000 de euro!”

Instanța a decis în urmă cu o lună că Laurențiu Reghecampf trebuie să plătească pensie alimentară pentru Laurențiu Junior, iar conform legii, antrenorul trebuie să achite o treime din veniturile sale băiatului său. Suma se virează retroactiv, începând cu luna februarie, când a fost început procesul.

Încă soția tehnicianului, Anamaria Prodan a dezvăluit cât trebuie să primească retroactiv de la Laurențiu Reghecampf, dar și ce sumă va încasa fiul său lunar, odată cu noul contract semnat de antrenor în Azerbaidjan. Agentul și-a schimbat însă declarația, asta după ce în urmă cu o săptămână susținea că salariul lui Reghecampf la Neftchi Baku ar fi de 22.000 de dolari.

Acum, Anamaria Prodan susține că fostul antrenor de la Universitatea Craiova are un salariu de 40.000 de euro lunar, iar din această sumă, 15.000 de euro vor merge către fiul lor.

„Are să îmi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000 îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti.

Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici.. noi ne rugăm sa-i meargă bine. Căci dacă nu se concentrează e pericol maxim pentru cariera lui!”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.