Oana Roman, mesaj dur pentru Lorena Buhnici. Vedeta a răbufnit: „Tu nu ai loc într-o societate civilizată”

După ce soțul ei a criticat femeile, Lorena Buhnici a ajuns și ea în atenția oamenilor. Oana Roman a postat un mesaj dur pentru soția jurnalistului de tehnologie, după declarațiile controversate care au stârnit numeroase nemulțumiri.

George Buhnici a fost pus la zid de multe persoane, după ce a criticat femeile într-un interviu. Ei bine, nici soția lui nu s-a lăsat mai prejos, îar în urmă cu ceva timp a postat o imagine cu o doamnă, la mare, moment în care a jingnit-o pe motiv că ar avea kilograme în plus.

În urma declarațiilor controversate, Oana Roman nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Vedeta a postat un mesaj dur pentru Lorena Buhnici.

Oana Roman a transmis un mesaj dur pentru soția lui George Buhnici

Oana Roman este foarte activă pe paginile de socializare, iar de data aceasta a postat un mesaj pentru soția lui George Buhnici. Vedeta încearcă să înțeleagă din ce motiv ar face cei doi soți afirmațiile răutăcioase la adresa femeilor.

Vedeta susține că George Buhnici și soția lui nu au loc într-o societate civilizată în urma declarațiilor care au șocat întreaga țară. Cu atât mai mult, Oana Roman nu poate înțelege de ce vor cei doi soți să jignească gratuit.

„Apoi azi, din paradisul meu, văd asta. De ce ar vrea cineva să facă așa ceva? De ce să jignești gratuit o ființă umană pe care nu o cunoști și despre care nu știi nimic? De ce să fii rău, primitiv și ticălos? De ce? Cu ce te ajută? De unde vine instinctul de a face rău? Ce poate zace într-un om ca să poată face așa ceva? Shame on you, doamna Buhnici. Aș intra în pământ de rușine și aș dispărea din spațiul public. Aș face acte de caritate și aș merge la biserică să mă rog pentru liniștea sufletului. În mod normal tu nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău”, a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory.

Ce a mărturisit vedeta despre jurnalistul de tehnologie
Oana Roman este de părere că George Buhnici nu a avut o reacție corectă atunci când a încercat să se apere în fața criticilor care i-au fost aduse din partea multor persoane în urma declarațiilor pe care le-a făcut la adresa femeilor.

„Mai voiam să spun ceva, profesional vorbind. Cazul domnului Buhnici mi se pare cel mai elocvent caz de proastă gestionare a unei situații de criză, pentru că în România, din păcate, din punct de vedere PR, există foarte puțini oameni care știu să gestioneze o situație de criză. Cei care știu meseria asta din păcate sunt foarte puțini”, a adăugat vedeta.

George Buhnici a fost crititcat de multe vedete din țara noastră din cauza faptului că a jignit femeile care au vergeturi sau kilograme în plus.