Mama Geta, prădată de hoți! I-au spart casa și au furat seiful plin cu bani: „Erau foarte mulți bani, am zis că leșin!”

Mama Geta trece printr-o perioada foarte grea dupa ce hotii i-au calcat casa si au furat seiful familiei in care tineau banii.

Familia Sterp trece in aceste zile prin momente grele deoarece agoniseala lor a ajuns pe mana hotilor care au pradat casa. Mai mult, cea care povesteste cu lux de amanunte intreaga intamplare nefericita este una dintre fiicele mamei Geta, Getuta care a publicat toate amanuntele pe contul ei de Youtube.

„Am venit acasă, m-am îndreptat spre camera unde erau banii că era becul aprins. Am intrat în camera asta și am văzut duplaul deschis.

Am văzut pătura și încă un preș aruncate pe jos, erau puse peste locul unde aveam noi banii. Peste seif, mai exact. Seiful era foarte mare, avea 100 de kilograme. Ceea ce înseamnă că n-a putut să-l ia o persoană, ci două sau trei. Eu când am văzut că nu e seiful, vă dați seama.

Am zis că leșin, mi s-a făcut pielea de găină, am amuțit. Am sunat-o pe mama, n-a răspuns… am sunat-o pe mama Danielei și i-am zis să-i spună mamei. Îl sun pe Culiță și îl întreb unde-i seiful, că am ajuns acasă și nu-l vedeam.”

Geta Sterp: „Seiful era foarte mare, avea 100 de kilograme”
Mai mult, se pare că cei mai mulți bani strânși în seif erau ai lui Culita Sterp, fiul cel mare al mamei Geta care este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de petrecere din Romania.

În urma cu o luna, s-a logodit cu mama copilului sau cerând-o în căsătorie într-un peisaj superb din Cappadocia, acolo unde a filmat și pentru noul sau videoclip.

Mama Geta a și spus la un moment dat într-un interviu exclusiv pentru wownews faptul că fiul ei cel mare, Culita, este unul dintre cei mai darnici oameni și mai miloși ajutând atâția oameni sărmani sau care îi cer mereu cateceva. Însă cea mai celebra mama din Romania a explicat de ce este atât de furioasa la adresa celor care fura și fac conturi false pe toate rețelele de socializare cu ea și copiii ei: „Știrile de azi, nu poți pune un story că altcineva le fura, le ia și le pune pe Youtube și lumea ne înjură pe noi. Nu noi punem, mai oameni buni. Pun milogii aia care nu lucrează. Pe ăștia am nervi. În comentarii ne înjură lumea.”