Loredana Groza, despre secretul frumuseții. Ce face vedeta pentru a arăta mereu tânără: ”Poți să-ți faci 1000 de operații…”

Loredana Groza face ce face și mereu arată mai tânără de la o zi la alta, însă cântăreața a dezvăluit care e secretul său. Artista în vârstă de 52 de ani a mărturisit ce ritual are în fiecare seară și cum își întreține mereu tenul.

Deși are 52 de ani, Loredana Groza arată ca la prima tinerețe. Jurata de la X Factor reușește să atragă atenția de fiecare dată cu fizicul ei, însă acum a dezvăluit și care e secretul pe care îl are pentru a se menține atât de bine.

Cântăreața a dezvăluit într-un interviu recent că are mare grijă să-și hidrateze tenul tot timpul, dar și să se demachieze în fiecare seară. Artista susține că a învățat de la o vârstă fragedă că trebuie să-și dea machiajul jos de pe ten înainte de culcare pentru a rămâne mereu tânără și pentru a avea un chip fără riduri. Vedeta mărturisește că a primit sfaturi din partea celorlalți cu privire la curățarea tenului.

”Important e să te hidratezi, să te demachiezi în fiecare seară. E prima lecție pe care am învățat-o din momentul în care am apărut pe scenă și am început să folosesc fardurile”, a zis Loredana Groza într-un interviu.

Cum își protejează cântăreața pielea
Jurata de la X Factor susține că pielea e cea mai importantă, căci femeile, dar și bărbații, își pot face diverse îmbunătățiri asupra corpului, însă în ceea ce privește pielea nu există nicio soluție chirurgicală.

Artista mărturisește că nu stă niciodată la soare și are grijă să nu aplice pe piele diferite creme sau soluții care îi vor face rău.

”Pielea e cea mai importantă, nu neapărat sânii sau mărimea fundului sau mărimea buzelor. Poți să-ți faci 1000 de operații, tot felul de chestii, dar dacă pielea nu are calitate… Nu stați la soare absolut deloc și nu folosiți lucruri care să vă atace pielea. Asta e secretul cel mai important”, a mai zis Loredana Groza.