Alina Laufer este o mamă eroină, fără doar și poate! Își crește copiii fără ajutor din partea unei bone și tot reușește să arate de milioane! A ars 12 kilograme cu o dietă cel puțin banală

Nicio vedetă nu are o viață perfectă, așa cum poate ne imaginăm unii dintre noi după ce admirăm imaginile din mediul online sau de la televizor. Printre celebritățile care au recunoscut că se confruntă cu aceleași probleme pe care le are orice om se numără și Alina Laufer (40 de ani), soția politicianului Ilan Laufer (38 de ani).

Cei doi au devenit părinți de gemeni pe 15 februarie 2021, când ea a născut prematur. Deși se descurcă de minune cu micuții săi, Nathaniel și Davina, a recunoscut deschis că a avut o nemulțumire care a măcinat-o după naștere – kilogramele acumulate.

Fosta soție a lui Jorge (40 de ani) a reușit, ca prin minune, să slăbească un număr record de kilograme, dar nu oricum, ci treptat și cu mare grijă. A adoptat un stil de viață sănătos, care a făcut-o să ajungă la silueta dorită.

Ce dietă a urmat Alina Laufer
De mai bine de un an, vedeta a renunțat la mâncărurile care ar putea să o facă să acumuleze depozite de grăsime. Acum, în sfârșit, se declară mulțumită de rezultate și nu are de gând să se oprească aici.

„Eu sunt la o cură de slăbire continuă de un an. Am dat 12 kilograme jos, nu mănânc nimic altceva decât supă și salate și din când în când un grătar. Fac o oală de supă pe săptămână, de 20 de kilograme, cam așa.

Supă de găină de curte, de la mama, sau din piept de curcan. Pun și găluște de griș, albitură, morcovi. O fac o dată pe săptămână și doar asta mâncăm la regim. Și eu, și Ilan, soțul meu.

Amândoi am slăbit câte 12 kilograme. Altceva nu, mai facem și grătar de pulpe de pui dezosate, salate, dar fără dulce deloc. Așa m-am chinuit să slăbesc și fac o foame… Dar rabd dacă vreau să arăt bine! Acum un an aveam 63 de kilograme, acum am 51!”, a dezvăluit Alina Laufer pentru Ciao.

Interesant și ușor neobișnuit este faptul că și soțul ei a fost motivat de hotărârea pe care a luat-o ea și i s-a alăturat în acest proces de pierdere în greutate. Amândoi vor să trăiască sănătos și să arate bine, iar pentru asta au fost dispuși să renunțe la micile plăceri vinovate (dulciurile). S-au remarcat întotdeauna prin aparițiile lor impecabile și s-au ambiționat să rămână în formă pe cât de mult posibil.

Alina Laufer, acum mamă de gemeni, se străduiește să respecte noul stil pe care l-a adoptat, chiar dacă îi este greu și uneori se înfometează. Evident, aceasta nu este cea mai bună soluție pentru slăbit și niciun medic nu o recomandă, dar se pare că, în cazul ei, a funcționat.

„Am eliminat în prima fază toți carbohidrații, nu mai mănânc pâine, dulce, orez, cartofi, nimic de genul acesta, doar un regim low carb bazat pe proteine și grăsimi. Acum încerc să mănânc cât de puțin pot, restricția calorică este foarte importantă.”, a declarat prezentatoarea.

Cum se descurcă din postura de mamă
Vedeta mai are o fiică din căsnicia cu artistul Jorge, pe Karina (14 ani). Deși este mare acum, atenția mămicii trebuie să se împartă între cei trei copii și soț, ceea ce înseamnă că duce o viață destul de solicitantă și face multă mișcare. Probabil acesta este secretul care o ajută să arate atât de bine și care îi completează perfect dieta.

„Viața cu toți copiii mei este foarte încărcată. Karina mă ajută cu cei mici, dar și ea are nevoie de atenție. Când vine de la școală mă împart între ăștia mici, Karina, Ilan, care vrea și el să stea cu mine. Și Ilan mă ajută când îi permite timpul. Seara le facem băiță împreună, în weekend stăm cu ei. O am și pe mama, care stă la noi cam jumătate de săptămână, atunci îmi planific ieșirile. Am plecat și singură, cu cei mici, dar e puțin mai complicat.”, a mai povestit.

Greutățile prin care a trecut de-a lungul vieții a făcut-o o femei puternică, iar astăzi trăiește de parcă nimic rău nu i s-a întâmplat.

Fericirea din prezent a șters durerea spaimei pe care a simțit-o când a născut prematur și nu știa dacă gemenii ei vor fi bine. De asemenea, relația minunată pe care o are cu politicianul Ilan Laufer a reușit să îndepărteze din sufletul ei dezamăgirea divorțului prin care a trecut în 2012, după o căsnicie de cinci ani.