Cum a răspuns Liviu Dragnea când a fost întrebat dacă are o relaţie cu o tânără de 25 de ani

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a reacționat după ce au apărut zvonuri despre o posibilă relație pe care acesta ar avea-o cu o tânără profesoară de 25 de ani.

Ultimile ore au umplut presa cu informații despre Liviu Dragnea, care posibil ar avea o nouă relație, cu o profesoară de limba franceză de numai 25 de ani, scrie Wowbiz.

Mesajul transmis de Liviu Dragnea
După despărțirea de Irina Tănase, în atenția presei ajunge din nou Liviu Dragnea. Acum, circulă mai multe zvonuri că fostul lider PSD și-a construit o nouă relație, cu o profesoară de 25 de ani. Recent, acesta s-a fotografiat cu tânăra.

Speculațiile pe seama vieții sale amoroase nu i-au picat deloc bine fostului lider PSD. Politicianul a transmis un mesaj tranșant în mediul online.

„Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea. S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi. Am spus de nenumărate ori și o spun și acum.

Înțeleg că numele Dragnea vinde și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă.

Însă, dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba. Am mai aflat din aceleași articole că aș fi fost în Cuba.

N-am ajuns până acum în această țară. Și mai înțeleg că tot noianul acesta de articole mincinoase identice a apărut la comanda celor enervați de apariția mea televizată de aseară. Le dau o veste proastă. E doar începutul, băieți!”, a semnat Liviu Dragnea pe Facebook.

Reacția presupusei iubite a lui Dragnea la speculațiile din presă
Nu doar politicianul a reacționat la informațiile controversate apărute în presă. De asemenea, profesoara, alături de care apare Dragnea în fotografie a fost solicitată de juraliști pentru a oferi detalii.

„Ar trebui să răspund la această întrebare?”, a fost reacția acesteia, la întrebarea despre presupusa relație cu fostul lider PSD.