George Buhnici si-a cerut iertare in urma cu putin timp. „Am fost un marlan!” Continuarea e incredibila! Cum justica declaratiile lui

După ce a șocat opinia publică cu declarațiile lui dintr-un interviu recent, George Buhnici și-a cerut iertare în mod public pentru afirmațiile făcute. Într-un clip video postat pe canalul său de YouTube, bloggerul a vorbit pentru prima dată despre ce s-a întâmplat, și-a cerut iertare și a menționat că a primit amenințări grave de atunci.

Ceea ce trebuia să fie un simplu interviu a devenit o lovitură dură de imagine pentru George Buhnici, căci afirmațiile sale despre cum trebuie să arate femeile i-au adus critici aspre din toate părțile, inclusiv de la cele mai cunoscute vedete și personalități. Acum, bloggerul a decis să-și ceară iertare în mod public.

Prezentatorul TV a început prin a menționa că a primit acuzații și amenințări „din cele mai dure” în urma controversatului interviu. Apoi, Buhnici și-a asumat că a vorbit „ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier”.

„Aș vrea să vă spun că în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și chiar amenințări din cele mai dure și mai seroase și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare. O s-o spun pe șleau: Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură.”, și-a început mesajul George Buhnici.

Cum explică afirmațiile făcute
În continuare, Buhnici a precizat că nu a fost sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise și a afirmat că „nu are scuză”. Totuși, el susține că declarațiile lui au venit dintr-o „tentativă neinspiartă de umor”.

„Mulți dintre cei care mă cunosc m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost. Nu am această scuză. Eram poate doar puțin euforic, datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de sta mai mult prin casă. Dar asta nu scuză nimic. Probabil, din dorința de a șoca și a impresiona audiența – încă mai procesez tot ce se întâmplă – dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fie superficial și lipsit de empatie. Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc, dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public.”, a mai spus bloggerul.

Declarațiile ar fi fost făcute într-o „pauză de rațiune”
În cele din urmă, George Buhnici a trecut la a-și cere iertare în mod public celor pe care i-a jignit prin afirmațiile lui. Totodată, a ținut să specifice că plătește pentru greșeala lui.

„Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsă de politețe. Am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod. (…) Îmi pare tare rău! Am învățat foarte multe din această situație extremă și mi-aș dori să învețe și alții din ceea ce mi s-a întâmplat”, a transmis prezentatorul.

Bloggerul a mai specificat că se va focusa pe familia sa și pe muncă în perioada următoare. De asemenea, a precizat că nu va da curs „invitațiilor care speculează imaginea de băiat rău”, pentru că nu îl reprezintă. La final, Buhnici și-a cerut iertare și față de familia lui, pe care spune că a expus-o „la un val național de oprobiu” din inconștiență.