Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum lin

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său.

Cea care a venit cu vestea tristă a fost chiar cântăreața, care cu durere în suflet a făcut anunțul decesului fostului său

soț, Ioan Cojocărița, bărbatul cu care a împărțit bune și rele timp de 13 ani.

Matilda Pascal Cojocărița este în doliu

”Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tineretii, 13 la numar , cu care am inceput viata de familie,

OMUL care mi-a daruit cel mai frumos si scump cadou de pe pamant , pe Alin , copilul nostru . Am ramas intr-o frumoasa relatie de prietenie pe viata .

De data aceasta soarta a fos mult mai cruda si ne-a despartit pentru totdeauna …ne-ai parasit!

Nu ne ramane decat sa ne rugam pentru sufletul tau nobil ! Drum lin catre stele Jane ! Dumnezeu sa te

ierte si sa-ti odihneasca sufletul in pace

!”, este mesajul postat pe Facebook de îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Fostul său soț a decedat
Matilda Pascal Cojocărița a fost căsătorită cu Ioan timp de 13 ani. În urma mariajului s-a născut Alin, fiul lor, ajuns acum la vârsta de 33 de ani. Încă nu se cunosc cauzele decesului. Cântăreața și-a refăcut viața alături de violonistul Ștefan Cigu, cu care este împreună de mai bine de 28 de ani de zile. Chiar dac s-a recăsătorit, artista a rămas în relații bune cu fostul soț, de dragul fiului lor.

Ioan Cojocărița era fost rugbist și locuia de ani buni la Milano, în Italia. Ioan Cojocărița a fost prezent și la nunta fiului său, Alin, în 2012, și chiar dacă se afla departe, era prezent în viața fostei sale soții și a fiului lor.

El își vedea cât de des putea nepoții, pe care îi are din partea lui Alin, pe Adam și pe Tudor.

Internauții au asaltat-o acum pe artistă cu mesaje de condoleanțe. ”Condoleante sincere! Înțelepte considerente despre viață, despre istoria traita si pe care o respectați. A rămâne om, tine doar de rafinamentul caracterului fiecaruia! Respect doamna Matilda!”, ”Dumnezeu să-l odihnească și să-l ierte. Condoleanțe familiei!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite.