Ce s-a întâmplat cu Leon, fiul bolnav al lui Kamara, în timp ce „faimosul” se afla în Republica Dominicană, la Survivor 2023 de la Pro TV

Kamara a acceptat provocarea PRO TV de a face parte din tribul „Faimoșilor” pentru a pune mâna pe marele premiu. Fiul său este bolnav și are nevoie de aproximativ 100.000 de euro, sumă ce i-ar putea fi asigurată dacă ar câștiga „Survivor România”. În timpul în care cântărețul este plecat, Leon a rămas acasă, unde se pare că a fost vizitat de Adrian Minune.

Fiul lui Kamara suferă de o paralizie cerebrală cu care a fost diagnosticat la scurt timp după ce s-a născut. Din acel moment, artistul a încercat să facă toate eforturile pentru a-l salva, inclusiv să plece acum, în 2023, în Republica Dominicană. Anul viitor, cel mic va trece prin mai multe intervenții pentru care va avea nevoie de foarte mulți bani.

„Leon o să mai aibă intervenţii chirurgicale, dar nu anul acesta. Probabil la anul, din ce ne-au zis medicii, o să se întâmple asta. O să trebuiască să mergem în Spania pentru alungire de muşchi pentru că el are puseu de creştere şi la fiecare puseu de creştere mai mare are nevoie de această alungire de muşchi încât să nu pună presiune muşchii pe oase şi să se strângă oasele”, spunea Karama, înainte să plece la „Survivor”.

Ce a făcut Leon cât Kamara este plecat în Republica Dominicană

În timp ce Kamara trece printr-o mulțime de provocări pentru a putea să câștige marele premiu, fiul său a rămas în grija fostei lui soții, Oana. Se pare că Leon a fost vizitat, chiar zilele trecute, de Adrian Minune, care l-a scos la un local, în weekend.

„Doua Minuni !

Weekend MINUNAT sa aveți !!!

Adrian Minune”, a spus Kamara pe Facebook, alături de fotografiile în care manelistul îl ține în brațe pe Leon.