Juratul care pleacă de la Românii au talent pentru a-i face loc lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a plecat la sfârșitul anului trecut din Antena 1 și acum se pare că va fi jurat la masa Românii au talent. Sunt tot mai multe zvonuri pe tema acesata, iar oamenii se întreabă cine va fi pus pe țusă în juriul emisiunii pentru a-i face loc lui Bendeac.

Pe cine ar înlocui Mihai Bendeac la Românii au talent?

Transferul lui Mihai Bendeac la Pro TV a fost semnalat chiar de acesta într-o postare pe Instagram, unde a postat o fotografie cu logo-ul televiziunii și chiar și-a distribuit și locația în care se afla atunci și anume la sediul Pro TV.

Pro TV a început să facă curățenie în grila de programe, iar unele surse din televiziune susțin că s-ar putea ca acesta să aibă pe mână și un alt format.

În ceea ce privește postul de jurat al emisiunii, Pro TV l-ar înlocui pe Dragoș Bucur cu Mihai Bendeac, conform unor surse din Pro TV.

Mihai Bendeac ar prelua rolul de jurat Românii au talent din sezonul viitor. Transferul nu este unul surpriză pentru că anul trecut Bendeac anunța ca a renunțat în ultima clipă să semneze cu Pro TV pentru juriul emisiunii de talente.

La acea vreme acesta a apucat să facă și o sedință foto pentru emisiune, dar negocierile au picat pe ultima sută de metri.

Decizia luată de Mihai Bendeac după ce a împlinit 40 de ani: „A venit vremea să mă ocup și de mine”

Odată cu schimbarea prefixului, Mihai Bendeac vrea să își schimbe și prioritățile în viață. Actorul a luat decizia de a se ocupa mai mult de el și să trăiască liniștit așa cum își dorește. Programul său a fost întotdeauna foarte încărcat, însă niciodată nu s-a plâns.

Când nu era la filmări pentru emisiunile TV, era pe scena Teatrului de Comedie, acolo unde joacă în spectacole extraordinare. „Încep să aplic ce mi-am setat de ziua mea! O să-mi cam bag p&^a în ea de criză. Nu îmi doresc decât scelerare în următorii ani. Filme, spectacole, turnee, dar și nightlife, dr%gs, p#s@y, wiskey, dar și chill oricând am nevoie.

A venit vremea să mă ocup și de mine… 40 de ani am fost cel mai puțin important. 40 de ani artistul Bendeac a făcut cele enumerate anterior. E cazul să mai trăiască și omul Bendeac. Sună un pic suprarealist ce spun, dar nu contează. Nici chestiile astea nu vor mai conta.

Gândul că «dacă nu se înțelege ceva din ceea ce încerc a comunica». Important este că știu eu ce vreau să fac. Hai, vă îmbrățișez și mulțumesc pentru urări!!”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Instagram