Informația tristă a dimineții. Anunț dureros despre marele actor Horațiu Mălăele. Din păcate…

Anunț trist despre Horațiu Mălăele! Se pare că celebrul actor se confruntă cu probleme de sănătate. Acesta avea programate două spectacole în data de 25 și 26 februarie, la care nu va mai putea ajunge.

Celebrul actor Horațiu Mălăele avea programate două spectacole în data de 25 și 26 februarie, la Munchen și Dublin. Potrivit unui anunț făcut de agenția de evenimente, celebrul actor nu va mai putea ajunge la spectacole din cauza unor probleme de sănătate.

Horațiu Mălăele are probleme de sănătate

Horațiu Mălăele trebuia să susțină un spectacol alături de Nicu Alifantis, dar din cauza unor probleme de sănătate nu va mai putea participa la eveniment. Potrivit organizatorilor, el va fi înlocuit de Mircea Baniciu, un artist cu o carieră impresionantă și cu un stil muzical unic.

„Anunț important: Dragii noștri, vă anunțăm că din motive de sănătate domnul Horațiu Mălăele nu va putea ajunge la spectacolele din data de 25 și 26 februarie, programate la Munchen și Dublin. Îi dorim o recuperare rapidă și, îi trimitem, totodată, aprecierea noastră pentru imensul său talent.

În schimb, suntem foarte fericiți să vă anunțăm că Mircea Baniciu a acceptat într-un timp atât de scurt să fie înlocuitorul lui Horațiu Mălăele, și alături de Nicu Alifantis ne va oferi cu siguranță o seară la fel de memorabilă în Munchen și Dublin. Mircea Baniciu este un artist cu o carieră impresionantă și cu un stil muzical unic, care cu siguranță va cuceri publicul.

(…) Alături de Horațiu Mălăele vă mulțumim pentru înțelegere și ne pare rău pentru orice inconveniențe cauzate de această schimbare neașteptată apărută din motive de sănătate. Suntem însă convinși că spectacolul cu Nicu Alifantis și Mircea Baniciu va fi la fel de emoționant și de captivant ca și cel cu Horațiu Mălăele.” a transmis agenția.

De asemenea, agenția a transmis că Horațiu Mălăele va reveni pe scenă de îndată ce starea sa de sănătate îi va permite acest lucru.

„Horațiu Mălăele garantează de asemenea că va reveni cât mai curând în fața publicului din Munchen și Dublin, îndată ce starea de sănătate și disponibilitatea sălilor o va permite.”, a mai transmis agenția.

Nicu Alifantis, anunț despre Horațiu Mălăele

La rândul său, artistul Nicu Alifantis a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îi transmite sănătate lui Horațiu Mălăele și îi mulțumește lui Mircea Baniciu fiindcă s-a alăturat concertului.

„Însănătoșire grabnică, Horațiu Mălăele! Mulțumim Mircea Baniciu că ne ești alături!”, a scris Nicu Alifantis, într-o postare pe pagina sa de Facebook.