Gina Pistol revine în televiziune

Vești bune pentru fanii Ginei Pistol. La numai opt zile după ce blondina a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea „Chefi la Cuțite”, CANCAN.RO a aflat la ce televiziune și ce fel de proiect va prezenta iubita lui Smiley.

A reușit să adune milioane de români în fața televizoarelor timp de mai bine de șapte ani, perioadă în care a prezentat două emisiuni ce se bucură de un succes uluitor în România, “Asia Express” și “Chefi la Cuțite”. Aflată în plină ascensiune în carieră, Gina Pistol a și-a surprins fanii săptămâna trecută, atunci când a anunțat, printr-o postare pe social media, că dorește să ia o pauză de la cele două emisiuni, pentru a petrecere mai mult timp cu fiica sa, care va împlini 2 ani pe 9 martie.

Cu ochii în lacrimi, frumoasa blondină a mărturisit că a luat cu greu decizia de a lua o pauză de la cele două formate, care o țineau departe de casă și câte 12 ore pe zi. În vârstă de 42 de ani, Gina Pistol a renunțat la onorarii de peste 20.000 euro pe lună, doar pentru a nu pierde niciun moment din viața fiicei sale.

Revine în vară pe micile ecrane

Iubita lui Smiley nu va sta mult timp departe de lumina reflectoarelor, ba chiar va putea fi văzută peste câteva luni într-o postură total diferită de cele cu care ne-a obișnuit de-a lungul anilor. Astfel, desi s-a spus că ar negocia pe ascuns cu postul rival, Pro TV, CANCAN.RO a aflat că Gina Pistol se află încă sub contract cu Antena 1 și așa va rămâne pentru o bună perioadă de timp.

Mai mult, șefii postului i-au oferit un proiect care să o scoată pe blondină din zona de confort, dar care să-i și permită să petreacă mult timp alături de fiica sa. Este vorba despre o emisiune săptămânală, transmisă în sistem de LIVE, timp de două ore, ce ar urma să fie difuzată în fiecare duminică. Potrivit surselor, Gina ar fi încântată de propunere, însă nu au fost bătute în cuie toate detaliile noului proiect

Nu renunță la contractele bănoase de publicitate

Deși s-a retras, temporar, de pe micile ecrane, fanii nu îi vor duce dorul blondinei. Vedeta este, în continuare, o prezență activă pe social media, acolo unde este urmărită de 1,2 milioane. Numărul mare de urmăritori i-au adus și nenumărate contracte de publicitate, pentru case incasează, lunar, peste 20.000 euro.