S-a lăsat cu scandal la America Express! Prezentatorul de la Antena 1, mesaj umilitor despre Andreea Bălan:

Andreea Bălan a făcut echipă cu Andreea Antonescu la America Express, iar pe tot parcursul jocului, cele două artiste au fost considerate adversare de temut. Blondina a avut și câteva conflicte cu colegii săi de emisiune, minore ce-i drept, însă câțiva au rămas cu un gust amar. Mai mult, se pare că și unul dintre prezentatorii emisiunii a făcut declarații dure despre jumătatea trupei Andre , după participarea la America Express.

Oase, căci despre el este vorba, a fost invitat la „Podcastito Express”, prezentat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe AntenaPLAY, acolo unde a dat detalii din spatele camerelor de filmat.

Printre altele, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost interesați să afle părerea lui despre Andreea Bălan. Se pare că blondina și Oase au mai lucrat împreună și la „Dancing on Ice”, iar la acea vreme prezentatorul a putut să îi analizeze mai bine comportamentul.

Oase: „E teroristă rău”

Nelu Cortea: Tu ai mai avut experiență cu Andreea Bălan la „Dancing on Ice”. Cum era Andreea acolo.

Oase: Băi, eu cred că la voi a fost mai bine.

Nelu Cortea: Serios?

Oase: E teroristă rău. Eu cred că de la „Dancing on Ice” a plecat și cearta cu Jean. Când s-a accidentat partenera lui Jean, Ana, atunci Andreea Bălan se încălzea. A și zis că intră ea imediat. Ea era ca o rezervă, dacă nu chiar rezervă.

Cătălin Bordea: Deci era o rezervă.

Oase: Era a zecea roată de rezervă.

Cătălin Bordea: Mamăăăă!

Oase: Da, pentru că noi eram deja nouă echipe.

Cătălin Bordea: Tu nu mai prinzi luna august!

Oase: Stați să vă explic. Înainte de show, noi ne încălzeam. Era un patinoar mic în spate pentru încălzire. Și ea se încălzea acolo, deși nu era în show, era rezervă. Eu nu puteam să mă încălzesc de ea. Și i-am spus, dar ea nimic. Și eu nu țin mult la de astea. M-am certat puțin cu ea și o luam pe sus.

Cu toate acestea, Oase a spus că o apreciază pe Andreea Bălan pentru că luptă atunci când își dorește să obțină ceva: „Îmi place de ea că e competitivă, sincer. Până la urmă trebuie să ai și partea asta. Este un concurs până la urmă, aici mă refer la America Express”, a mai spus Oase la „Podcastito Express”.