Andreea Mantea spunea: „Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.” Apoi a povestit totul cu lux de amănunte. Uluitor ce a ieșit acum la iveală despre Cristi Mitrea!

După o scurtă poveste de dragoste în urma căreia a rămas însărcinată, Andreea Mantea a fost părăsită de Cristi Mitrea. Fostul luptător este implicat, însă, în creșterea fiului său și îi plătește și pensie alimentară lunară. Una modestă, ce-i drept, însă Andreea Mantea câștigă suficient de bine încât fiului ei să nu-i lipsească nimic.

Andreea Mantea și Cristi Mitreas-au cunoscut în cadrul emisiunii „Burlăcița’, în anul 2014. Însă, după ce vedeta Kanal D a rămas însărcinată, aceasta a fost părăsită de tatăl copilului ei. În 2015, în luna mai, prezentatoarea TV l-a născut pe fiul ei, David.

Din fericire, Cristi Mitrea este un tată implicat în creșterea fiului său și nu s-a pus niciodată problema să nu îi plătească și pensie alimentară.

Potrivit unei surse din anturajul celor doi, Cristi Mitrea plătește lunar suma de 200 de euro pentru pensia alimentară.

Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie’, au declarat surse din anturajul celor doi, arată Playtech.

Din fericire, Andreea Mantea câștigă foarte bine în televiziune și își permite să-i ofere fiului ei tot ce își dorește. Conform Libertatea, aceasta ar primi suma de aproape 20.000 de euro în fiecare lună.

De asemenea, pentru emisiunea ‘Se strigă darul’, aceasta ar fi încasat încă 5.000 de euro, având în vedere faptul că trebuia să se întoarcă în țară, din Turcia, pe vremea când prezenta ‘Puterea Dragostei’, pentru a pleca cu mașina la nunți.