Şoc în showbiz! S-a rupt Andre?! Ce i-a făcut Andreea Bălan la America Express Andreei Antonescu i-ar fi pus capac

Micuța Clara e în sărbătoare! Mămica ei, Andreea Bălan, s-a pregătit intens pentru a-i face, într-o zi de sâmbătă, o adevărată petrecere. Prăjiturelele și sucurile s-au întins pe măsuță, pentru sărbătorita Clara, dar și pentru surioara ei, Ella, iar invitații au curs gârlă la show-ul oferit de Andreea Bălan. Prieteni vechi și noi ai cântăreței: Lavinia Pârva, Tavi Clonda și Gabriela Cristea, Aurelian Temișan și mulți alții.

Andreea Bălan nu a invitat-o la petrecere pe Andreea Antonescu

A lipsit, însă, Andreea Antonescu, nimeni alta decât jumătatea trupei Andre, prietena din copilărie a Bălancei! Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că, în același timp, Andreea Antonescu petrecea, însă, în altă parte. Și a trecut și printr-un moment delicat!

La evenimentul monden unde era, o persoană a întrebat-o de ce nu este la ziua fetiței Andreei Bălan. S-a blocat pentru câteva secunde, apoi a răspuns sec: ”nu am fost invitată!” S-a rupt formația cu o ascensiune fulminantă imediat după lansare?

Tensiuni cu Andre la ”America Express”

Relația de prietenie s-ar fi zdruncinat la America Express, unde ”Andrelele” au făcut echipă. Au fost multe tensiuni între ele acolo, dar Andreea Antonescu a reușit să rezolve situațiile neplăcute. Ar fi lăsat de la ea, în disputele cu Bălanca, doar pentru a nu ieși circ la tv.

De altfel, Andreea Antonescu a dezvăluit, după revenirea din competiție, că și-ar alege alt partener, dacă ar trebui s-o ia de la capăt.

„După episodul cu America Express, mi-am dat seama că partenerul/partenera trebuie să fie o persoană foarte apropiată ție, o persoană cu care să te completezi, o persoană pe care să o cunoști foarte bine. M-am bucurat mult că am plecat în această competiție cu Andreea, pentru tot trecutul pe care îl avem împreună și pentru că ne cunoaștem foarte bine.

Dar, dacă ar fi să mai am o opțiune, ar fi fratele meu, cu care, la fel, am o relație foarte strânsă, care mă completează din multe puncte de vedere”, a spus Andreea Antonescu.