Soția lui Bruce Willis a făcut anunțul trist. Din păcate…

Emma Heming Willis, soţia actorului Bruce Willis, a făcut o declaraţie prin care le cere paparazzilor să păstreze distanța de actor, recent diagnosticat cu demență.

Heming Willis a publicat un videoclip pe Instagram, povestind un incident recent în care fotografii au încercat să vorbească cu soţul ei în timp ce acesta a făcut o apariţie publică rară atunci când s-a întâlnit cu prieteni la o cafea în Santa Monica.

„Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea”, a spus ea.

„Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Rămâneţi în spaţiul vostru”, a continuat soția actorului.

„Ştiu că aceasta este treaba voastră, dar poate fi doar dacă rămâi în spaţiul tău”, a continuat ea. „Te rog să nu ţipi la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu faceţi asta. Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă”.

Declaraţia ei vine la câteva săptămâni după ce familia a anunţat că afazia lui Willis a evoluat în demenţă frontotemporală, care este adesea diagnosticată la o vârstă mai mică decât alte forme de demenţă. Simptomele pot include modificări de personalitate, dificultăţi de vorbire şi tulburări motorii.

Bruce şi Emma sunt căsătoriţi din 2009.