Cântăreața de muzică populară, înșelată cu prietena cea mai bună. Soțul vedetei și-a lăsat amanta însărcinată

Cântăreața de muzică populară, înșelată cu prietena cea mai bună. Vedeta a trecut prin momente foarte grele, iar cele două relații pe care le-a avut de-a lungul timpului au făcut-o să își piardă încrederea în bărbați.

Cântăreața de muzică populară, înșelată cu prietena cea mai bună. Este vorba de Daniela Ploia, care cântă despre dragoste, însă nu prea are parte de ea. Deși e încă tânără, artista e singură și disponibilă doar pentru bărbați maturi și inteligenți.

Cântăreața de muzică populară, înșelată cu prietena cea mai bună

Cristi a fost primul bărbat din viața ei și s-au iubit timp de opt ani. Au stabilit data nunți, au achitat împreună costurile, însă, cu o lună înainte, s-a terminat totul! Cea mai bună prietenă a Danielei a anunțat-o că e însărcinată cu cel care urma să-i devină soț.

”A fost socul vietii cand ea mi-a spus! El nu a stiut ca ea e insarcinata. Ea mi-a spus ca e cu el, in Germania, unde lucra el, se dusese sa-i spuna ca e insarcinata. Si m-am dus dupa ei, in Germania, la hotelul unde mi-a zis ea ca sunt. Am ajuns in camera, ea nu era… ce sa vezi, se ascunsese in dulap. A venit si domnul, tremura tot, atunci a aflat si ca va avea un copil.”, a povestit Daniela, pentru Star Popular.

După ce au rupt relatia definitiv, trei ani a rămas Daniela singură până în momentul care a apărut noul bărbat! Un medic român, stabilit la Paris! Pe Facebook au legat o prietenie, în care acesta îi mărturisea cântăreței că vrea neaparat s-o întâlnească. Opt luni a insistat până când artista a cedat.

”Am iesit la suc, s-a comportat ca un indragostit si m-a socat! M-a pupat pe gura din prima si am fost socata. L-am vazut ca avea fluturasi. Ce s-a intamplat in relatia cu el, m-a marcat! M-a ranit si m-a tradat premeditat.

Am ramas marcata si din cauza asta nu mai am incredere acum. Dupa un an de zile, in care am mers foarte des la Paris, a aparut prima domnisoara. El era de fapt cu cinci in acelasi timp. Cu una de trei ani, cu alta de doi ani… De pe facebook am aflat, acolo mi-au scris toate.”, a mai spus Daniela Ploia.