Gabriela Cristea CONCEDIATĂ de la Antena 1! Chiar Simona Gherghe a făcut ANUNȚUL! Fanii sunt în stare de șoc! Cine o înlocuiește

Emisiunea Gabrielei Cristea a fost scoasă de pe post, la scurt timp după ce a fost lansată.

Simona Gherghe și Gabriela Cristea fac echipă de multă vreme la cârma unor emisiuni matrimoniale. Ce-i drept, fiecare modera câte un show pe un post de televiziune diferit, dar aparținând aceluiași trust.

Împreună au adunat o mulțime de telespectatori în fața micilor ecrane, motiv pentru care, de două săptămâni, soției lui Tavi Clonda i s-a propus un al doilea show pe aceeași temă

Gabriela Cristea, înlocuită de Simona Gherghe 

Vedeta prezenta zilnic, după ce Simona Gherghe își încheia transmisiunea în direct, o emisiune cu și despre concurenții actuali, dar aducându-i în prim-plan și pe cei din trecut, care și-au format o familie în urma iubirii trăite în fața camerelor de filmat.

Acum, însă, la scurt timp de la marea lansare, se pare că Gabriela Cristea a fost scoasă de pe post. Vedeta nu a apărut astăzi, 6 martie, pe sticlă, iar emisiunea ei nu mai este inclusă deloc în grila de programe din această săptămână.

”Gata, măștile au murit din fașă?”, este una dintre reacțiile celor din online, după ce Gabriela Cristea nu a mai apărut cu o nouă ediție a emisiunii recent lansate.

Pentru că internautului nu i-a oferit nimeni nici un răspuns clar, fanii emisiunii au rămas nedumeriți, însă doar pentru moment.

Și asta pentru că, la finalul ediției de astăzi a emisiunii pe care o moderează de ani buni, Simona Gherghe, fără să spună clar și răspicat că Gabriela nu mai apare la același post de televiziune, a ținut să îi anunțe pe telespectatori că show-ul ei va putea fi urmărit de acum încolo timp de trei ore.

Dacă până acum, Gherghe și concurenții erau live pe TV timp de două ore, după ce emisiunea Gabrielei Cristea a dispărut din grila de programe, cel puțin pentru moment, Simona Gherghe își mărește programul de muncă cu încă o oră.

Decizia șefilor de a nu o păstra pe Gabriela Cristea la postul principal al trustului vine la doar câteva zile de la marea lansare a emisiunii.