Ce a găsit un bucureștean azi, într-o roșie cumpărată din Piața

Un bucureștean s-a arătat extrem de revoltat după ce a cumpărat un kilogram de roșii din piața Obor. Bărbatul a fost surprins de ce a putu să vadă atunci când a ajuns acasă și a tăiat roșia.

Un bărbat a plătit 6 lei pentru un kilogram de roșii cumpărate din piața Obor. Dacă roșiile erau frumoase și păreau delicioase, bărbatul a avut parte de o adevărată surpriză atunci când a ajuns acasă și a vrut să se pună la masă.

Când a tăiat roșia acesta a fost uluit. Înăuntrul acesteia a văzut mai multe fire verzi, asemănătoare unei rădăcini, și un miros nu tocmai plăcut l-a izbit. Bărbatul a fost dezgustat și a mers înapoi la piață pentru a îl trage la răspundere pe vânzător, însă cum nu a mai găsit pe nimeni și-a vărsat supărarea în mediul online.

„Ne omo.râți cu zile ca să faceți bani. De unde aveți roșii coapte când afară plouă de rupe, frig a fost până de curând și soare mai deloc? Cu ce le stropiți? Foarte normal ar fi ca cel care vinde roșii în piață sau orice altceva să aibă trecut pe lângă certificatul de producător și cu ce a stropit și tratat plantele.

Nimeni, niciodată nu îi verifică pe fermierii ăștia. Nenorocirile astea de stropesc ei sunt la liber, le poate cumpăra și un copil. Vă văd pe grupul acesta cum vă întrebați unul pe celălalt cum se combină soluțiile, câtă apă să puneți.

Păi, de unde știți voi? Lucrul acesta trebuie să-l facă un specialist, nu voi. De unde știți gramaj, cantitate? Unul spune ceva, altul altceva. Și noi mâncăm. Ne om.orâți, băi, ne omo.râți. Faceți experimente pe noi”, a scris bărbatul pe un grup al legumicultorilor.