DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari artiști din ROMÂNIA

Este doliu în lumea muzicii din România. Unul dintre cei mai buni acordeonişti din țara noastră, Costel de la Bolintin sau Nea Costel, așa cum era cunoscut, s-a stins recent din viață.

Costel de la Bolintin era unul dintre cei mai căutați, apreciați și iubiți acordeoniști de la noi, fiind invitat la foarte multe evenimente private, botezuri sau nunți.

Trebuie menționat că moartea sa a întristat nume mari ale muzicii de petrecere din România, precum Marian Mexicanu sau Viorica de la Clejani, conform spynews.ro

Familia artistului este în stare de șoc
De asemenea, familia lui Costel de la Bolintin este în continuare în stare de șoc. La rândul lor, fanii marelui artist sunt înmărmuriți de durere după moartea lui.

„Muzica lăutărească este mai săracă și mai săracă. Drum lin spre cer și spre soția dumitale pe care ai iubit-o enorm/Dumnezeu să-l ierte pe marele Costel Bolintin Regele Horelor Mari ale României. Drum Lin Către Ceruri Dulceața României! / Dumnezeu să-l odihnească în pace”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți, potrivit sursei menționate.

A avut loc o altă tragedie în muzica românească
Amintim că recent a avut loc o altă tragedie în muzica românească. Este vorba despre Sandu Nistorache, cel care a fost unul dintre cei mai apreciați și cei mai iubiți basiști de la noi din țară. El a fost persoana care le-a pus pentru prima dată instrumentul în mână unor lăutari celebri din România.

La scurt timp după ce s-a aflat că basistul Sandu Nistorache s-a stins din viață, zeci de prieteni, fani, colegi de breaslă au postat mesaje înduioșătoare pe rețelele de socializare, prin care își strigă durerea.

„Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe cel mai bun prieten al meu. Omul care mi-a pus chitara în mână, cel care m-a crescut și m-a educat. Nu pot să cred, cea mai urâtă veste, nu te voi uita niciodată / Dumnezeu să te odihnească prieten drag / Dumnezeu sa aibă grija de sufletul tău bun”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe rețelele de socializare.

Toți cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu lui Sandu Nistorache, artistul care avea întotdeauna zâmbetul pe buze și iubea muzica mai mult decât orice, o pot face la Biserica „Sfânta Treime” Smârda – Municipiul Giurgiu.