Eliminare neașteptată la Survivor! Dan Pavel a fost obligat să ia o decizie în premieră pentru istoria emisiunii…

Survivor România 2023, ediția din 8 martie. În această seară va avea loc o eliminare în echipa Faimoșilor. Un comcurent va pleca acasă.

În ediția Survivor România difuzată pe 8 martie 2023, un concurent de la Faimoși va pleca acasă. Cei din echipa roșie au pierdut ambele jocuri de imunitate din această săptămână, astfel că cineva va fi eliminat.

Survivor România, ediția din 8 martie. Cine va fi eliminat de la Faimoși

Reality show-ul de la Pro TV revine cu o nouă ediție miercuri seară, atunci când telespectatorii vor afla cine pleacă acasă. Săptămâna trecută, Războinicii au pierdut ambele imunități, iar Alina Radi a fost concurenta eliminată. De data aceasta, un concurent din echipa Faimoșilor va părăsi competiția.

După ce au pierdut ambele jocuri pentru imunitate, patru concurenți de la Faimoși au fost nominalizați pentru eliminare. Este vorba despre Crina Abrudan, Ada Dumitru, DOC și Carmen Grebenișan.

În ediția de miercuri, cele două triburi, dar și telespectatorii vor afla cine pleacă acasă. Cele două triburi se vor duela din nou într-un alt joc, de data aceasta cel pentru comunicare.

Recompensa anunțată de Daniel Pavel va fi una total neașteptată. Traseul va fi unul pe apă, după cum se poate vedea în promo-ul pentru noul episod al reality show-ului.

De altfel, tensiunile vor continua și astăzi în echipa roșie. “S-a schimbat toată energia în grup (…) S-a ajuns într-un punct în care nu ne mai înțelegem”, va spune DOC în ediția de miercuri, 8 martie 2023.

“E prima oară când fac asta. Sper din toată inima să fie ultima oară când fac asta”, le spune Daniel Pavel concurenților, care ajung la un conflict de proporții în ediția de azi.

Survivor România se poate vedea live la Pro TV sau pe VOYO, de la 20:30. Rămâne de văzut ce echipă va câștiga jocul de astăzi, bucurându-se astfel de recompensa acestuia.

Tensiuni în tribul Faimoșilor, după ce au pierdut și a doua imunitate

În ediția de marți, Faimoșii ar fi vrut să câștige imunitatea, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Concurenții au dat vina pe Ionuț Iftimoaie, căruia i-au reproșat că le-a dat un sfat nepotrivit. După joc, Bianca Patrichi a declarat că este dezamăgită de DOC, în care a crezut foarte mult.

După înfrângere, cei din tribul Faimoșilor au mers la consiliu, acolo unde au votat-o pe Carmen Grebenișan pentru eliminare. Creatoarea de conținut a ținut să spună câteva cuvinte sincere, cât timp telespectatorii votau.

“Eu sunt naivă. Uneori cred prea mult în oameni. Mă simt mai puternică și simt că pot să duc lupta până la capăt”, a spus Carmen Grebenișan în ediția de marți a reality show-ului filmat în Republica Dominicană.

De altfel, Crina Abrudan a spus că și-ar dori să fie salvată de la eliminare pentru că “indiferent de aceste tensiuni, sunt și momente foarte frumoase”, după cum a transmis prezentatoarea în ediția de aseară.