Nici bine nu a trecut printr-un divorț, iar acum vestea că s-ar despărți și de soțul Ibrahim a stat pe buzele multora. Raluca Pastramă spune clar că „în orice familie mai există și discuții”, iar azi fosta soție a lui Pepe rupe tăcerea! Tocmai ce a făcut public un detaliu despre căsnicia ei, la un an de la nuntă

Raluca Pastramă reacționează după ce s-a zvonit că divorțează de soțul ei. Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit în 2022, iar tot în acest an au devenit părinții unei fetițe superbe. În ultima perioadă, însă, s-a tot zvonit că fosta soție a lui Pepe ar avea probleme în relație și că ar fi pe punctul de a divorțat. Iată ce se întâmplă în căsnicia ei de fapt!

Raluca Pastramă și Pepe s-au căsătorit în 2012, însă cei doi au decis să divorțeze după 9 ani de mariaj. Cei doi au două fetițe superbe împreună, pe Rosa Alexandra și pe Maria. La câteva luni de la separare, fosta soție a cântărețului și-a refăcut viața. Ba chiar mai mult, în anul 2022, a adus pe lume cel de-al treilea copil, tot o fetiță, dar s-a și căsătorit cu Ibrahim.

Recent, au apărut mai multe zvonuri legate de o despărțire. Astfel, Raluca Pastramă a decis să reacționeze după ce s-a tot vorbit că ar exista probleme în relația ei. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Raluca Pastramă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ibrahim. Cei doi au devenit, în 2022, părinții unei fetițe superbe, care le face viața mult mai frumoasă. Însă, în ultima perioadă, s-a tot zvonit că fosta soție a lui Pepe ar avea probleme în cuplu.

Astfel, aceasta a decis să spună ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia ei. Raluca Pastramă recunoaște că au existat niște discuții, dar nu se pune problema de separare.

„Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă’, a spus Raluca Pastramă pentru Antena Stars, citat de Spynews.

Raluca Pastramă a devenit mamă a treia oară

Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit civil pe 11 iunie 2022. Cei doi au orgaizat un eveniment restrâns, cât mai departe de ochii curioșilor și de aparatele de fotografiat ale paparazzilor. Tot anul trecut, aceasta a devenit mamă pentru a treia oară.

Pe contul său de socializare, vedeta a postat mai multe imagini cu fiicele sale, dar a dezvăluit și numele mezinei.

„Mama de fete! Trei flori, trei comori!’, a scris aceasta.

„Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai dat, pentru tot ce mi-ai luat și pentru tot ce mi-ai lăsat’, este un alt mesaj transmis de aceasta.