DOLIU IMENS A murit cel mai cunoscut ASTROLOG. Toată lumea o plânge

Este doliu fără margini chiar acum! A murit unul dintre cel mai cunoscuţi astrologi de pe planetă. Milioane de oameni din multe ţări de pe glob îi urmăreau predicţiile sau rubrica de horoscop.

Este doliu uriaş în Marea Britanie! Cel mai faimos astrolog britanic a încetat din viaţă.

Cel mai cunoscut astrolog din Regatul Unit a murit la 80 de ani!

Este vorba despre celebra Margaret Lake, cunoscută mai bine drept „Mystic Meg”. Faimosul astrolog a încetat din viaţă joi, 9 martie, la vârsta de 80 de ani

Jurnaliştii de la BBC relatează că Margaret Lake a murit în cursul dimineţii de joi, după ce luna trecută a fost internată în spital, fiind bolnavă de gripă.

„Fără nicio îndoială, a fost cel mai faimos astrolog al Marii Britanii. Nimeni nu s-a apropiat de Meg în acest sens. A fost urmărită de milioane de oameni în această țară, dar și în întreaga lume

A devenit chiar parte din limba engleză – dacă un politician, cineva din showbiz sau oameni obișnuiți de pe stradă primesc o întrebare dificilă, vor spune „Cine crezi că sunt eu, Mystic Meg?”

Asta arată ce impact a avut”, a fost mesajul transmis imediat de către Dave Shapland, agentul cunoscutului astrolog.

„Este o veste devastatoare. Am pierdut un simbol.

Timp de mai bine de două decenii, Mystic Meg a fost o rubrică de neratat și a consolidat-o ca fiind cel mai faimos astrolog din Marea Britanie.

A fost o adevărată profesionistă ale cărei îndrumări i-au ajutat zilnic pe cititorii noștri – sacul nostru poștal stă mărturie”, a adăugat şi Victoria Newton, editor la The Sun.

Mystic Meg, celebră pentru horoscopul din The Sun şi predicţiile de la Loteria Naţională

Născut în 1942 în Lancashire, Margaret Lake a fost cel mai bine cunoscută pentru că a prezentat „Mystic Meg Predicts” la Loteria Națională din 1994 până în 2000, pe postul de televiziune BBC One.

În cadrul acelui segment, Mystic Meg făcea o lectură de 45 de secunde în care încerca să prezică fapte despre viitorul câștigător al loteriei, înainte de extragerea numerelor.

Margaret Lake este binecunoscută şi pentru horoscoapele pe care le-a scris pentru The Sun timp de peste două decenii.

De-a lungul anilor, ea a lansat şi mai multe cărți, inclusiv „Mystic Meg’s Astrolife” și „Mystic Meg’s Lucky Numbers For Love Life And The Lottery” (numerele norocoase pentru dragoste și loterie – n.r.).

A fost, de asemenea, astrolog pentru tabloidul „News of the World” până la dispariția acestuia, în 2011, iar predicțiile sale au apărut și în publicații din Australia și Statele Unite ale Americii.