Un bucureștean a găsit o geantă în Afi Cotroceni. Când a deschis-o nu i-a venit să creadă ce se afla în ea

Un bucureștean care se afla în Mall Afi Cotroceni a avut parte de o surpriză de proporții. Probabil, ostenit după o sesiune de shopping, bărbatul a avut nevoie de puțină odihnă, așa că s-a așezat pe o bancă din mall. După ce și-a tras sufletul și a aruncat o privire mai atentă în jur a observat o geantă abandonată, chiar lângă el. Ce a făcut cu ea?

Un bărbat a avut parte de o mare surpriză în timp ce se afla la mall. După ce a cutreierat magazinele, s-a așezat pe o bancă și a observat o geantă. S-a uitat în jur, însă nimeni nu părea să fie posesorul. După ce s-a lămurit că proprietarul genții nu este pe aproape, bărbatul a deschis-o și a verificat atent conținutul.

Bucureșteanul a găsit în geantă câteva haine noi, o pereche de pantofi, acte și 5.000 de lei. Era clar că posesorul genții a uitat de ea, însă bărbatul nu a speculat acest lucru și nu și-a însușit bunurile găsite. Cu o conduită ireproșabilă, a făcut ceea ce este normal și a pornit în căutarea posesorului genții.

Geantă pierdută

După ce a verificat atent conținutul genții, bărbatul și-a dat seama că o să fie greu să găsească proprietarul. Însă, a avut o idee foarte bună. Bucureșteanul a observat că toate lucrurile din geantă erau cumpărate de la un anumit magazin. Așa că a mers imediat acolo și a vorbit cu personalul.

În cele din urmă, bărbatul a lăsat geanta la magazinul respectiv, la casierie. Cetățeanul a mai observat și că toate cumpărăturile fuseseră plătite cu cardul, bonul fiind în geantă. Așa că a lăsat instrucțiuni clare către angajații magazinului. Persoana care a pierdut geanta trebuia să facă dovada că îi aparține, cu ajutorul cardului. Numărul cardului era trecut pe bon, astfel că posesorul genții putea să demonstreze cu ușurință că el este uitucul.

Mai mult decât atât, bărbatul a postat o fotografie cu geanta pe toate grupurile de Facebook cu obiecte pierdute. În cele din urmă a apărut și posesoarea genții. Se pare că femeia s-a așezat pe bancă pentru a se odihni, iar când a plecat a uitat complet de geantă.