Liviu Vârciu este grav bolnav, nu se mai poate ridica din pat

Liviu Vârciu este bolnav și de o săptămână nu îi mai trece. Prezentatorul TV nu știe ce să mai facă.

Liviu Vârciu se simte rău de o săptămână și nu știe ce să mai facă pentru a-și reveni. Vedeta stă în pat și se luptă cu o răceală grea. Prezentatorul TV se plânge că este din ce în ce mai rău și nimic nu îl ajută pentru a se însănătoși.

Liviu Vârciu, probleme de sănătate

Liviu Vârciu este foarte activ pe paginile de socializare, acolo unde este urmărit de un număr impresionant de internauți, mai precis aproape 850.000 de utilizatori. Prezentatorul TV postează des și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa, indiferent că sunt vești bune sau mai puțin plăcute.

De curând, actorul le-a transmis urmăritorilor săi că se confruntă cu o răceală cumplită, iar de 7 zile se simte tot mai rău.

Prezentatorul TV nu știe ce să mai facă pentru a se simți mai bine. Mai mult decât atât, Liviu Vârciu a spus că mâine este ziua sa de naștere și îi este teamă că nu va putea face nimic dacă răceala nu îl va lăsa nici să se ridice din pat.

„Mie mi-a fost dor de răceală, dar nu de asta! E rea tare. M-a spart din ce în ce mai rău.

Am 7 zile azi. Cică în 7 zile cu sau fără pastile ești bine. M-a rupt… M-a spart. Ce ne facem? Mâine e și ziua mea. Stau așa în pat? Dacă sunteți bine, să aveți o zi frumoasa! Dacă sunteți răciți, cum facem?”, a transmis Liviu Vârciu, pe pagina sa de Instagram.