Ce trebuie să faci ca să nu-ţi mai miroasa gura urât! Leacul care omoară toate bacteriile din gura ta în doar 5 minute…

Respiratia urat mirositoare afecteaza din ce in ce mai multi oameni in zilele noastre. Chiar daca te speli si folosesti ata dentara zilnic, aceasta afectiune apare datorita alimentelor ramase intre dinti sau a unor bacterii din cavitatea bucala.

Oricare ar fi motivul, respiratia urat mirositoare este o problema foarte neplacuta de a o avea si, de asemenea, foarte greu de scapat de ea. Exista o multime de produse precum pasta de dinti sau apa de gura care iti promit ca te vor scapa de aceasta problema. Insa, aceste produse au un pret ridicat, iar chimicalele din componenta lor iti pot afecta dantura. De aceea, este recomandat sa folosesti produse naturale care te vor scapa de respiratia urat mirositoare intr-un timp foarte scurt.

Așa prepari remediul:

Ingrediente:

– O lingurita de miere
– O lingurita de praf de copt
– Un pahar de apa calda
– 2 lamai
– Jumatate de lingurita de scortisoara.

Mod de preparare:

Stoarce zeama de la cele doua lamai si pune-o intr-o sticla. Adauga scortisoara, mierea, praful de copt si apa, apoi pune capacul si agita bine. Foloseste aproximativ doua lingurite din acest amestec pentru a te spala pe dinti si a curata gura. Fa gargara cu acest remediu si scuipa dupa cateva minute. Scortisoara are excelente proprietati antibacteriene, astfel va elimina bacteriile ce cauzeaza respiratia urat mirositoare. Mierea are aceleasi efecte benefice ca si scortisoara, iar praful de copt va alcaliniza cavitatea bucala si iti va albi, in acelasi timp, dintii. Lamaia este pusa pentru a da o aroma placuta amestecului si pentru a elimina bacteriile care au supravietuit pe dinti.