Scandal la Survivor după ce 4 foști concurenți s-au întors în junglă: “NU e corect!”

E oficial! Doi foști câștigători Survivor, alături de două foste concurente, au plecat în Republica Dominicană ca să le dea planurile peste cap Faimoșilor și Războinicilor din acest sezon. Este vorba despre Zannidache, Alex Delea, Elena Chiriac și Oana Ciocan. Cei patru s-au pozat în aeroport, iar fanii „au luat foc”.

Ceea ce părea inițial doar o joacă și o provocare online a devenit certitudine. Zannidache, câștigătorul din 2021, Alex Delea, câștigătorul din 2022, Elena Chiriac (finalistă în 2022) și Oana Ciocan (concurentă în 2022) au plecat la Survivor România 2023, iar poza cu ei în aeroport, postată pe contul de Instagram al emisiunii, a stârnit reacții diverse.

„Au crezut că o provocare pe social media va rămâne acolo. Dar domnul Dan i-a invitat în Dominicană. Astăzi ei au plecat. Cine așteaptă să îi vadă în marea aventură?”

„N-au de ce să meargă. Vremea lor a trecut, acum e vremea celor din acest sezon să demonstreze și să câștige”, „Nu pot decât să le doresc mult succes, chiar dacă vremea dânșilor a trecut”, „Sper că e ceva doar temporar, nu? Adică nu vor avea șansa la marele premiu, pentru că nu ar fi corect”, „Le trebuie vreo două săptămâni să fie buni iar pe traseu, oricum nu mai sunt ei cum au fost, degeaba se duc acolo”, sunt doar câteva dintre comentariile negative, lăsate de fani în dreptul fotografiei cu cei patru, în aeroport, pregătiți de îmbarcare. Rămâne de văzut ce roluri vor avea cei patru, în concurs.

Cum a început provocarea dintre Zanni și Alex Delea

Totul a început cu o provocare exprimată în mediul online între Alex Delea și Zanni, scrie protv.ro. Cei doi câștigători Survivor România și-au propus unul celuilalt să meargă din nou în Republica Dominicană, de această dată alături de concurenții noului sezon.

”Cum ar fi să le facem o surpriză ăstoră, mergem cu avionul, fără să anunțăm pe nimeni… Ne trezim în Dominicană și ne băgăm pe traseele lor”, și-a imaginat Zanni.

Lucrurile s-au încins când au intrat în LIVE, pe Instagram, și Elena Chiriac și Oana Ciocan, concurentele de anul trecut de la Survivor România. 

”Femeia care o să câștige Survivor trebuie să fie foarte capabilă”, a spus Zanni, după ce i-a propus Elenei să facă un traseu împreună.

”Eu, să știți, din toată combinația asta, țin cu Oana Ciocan, că e frumușică. Elena Chiriac e și ea frumoasă, dar e sora mea, nu am acum să mă dau la ea. Mă dau la Oana Ciocan”.

”Deja începe să fie picantă treaba!”, a râs Oana Ciocan.

Deși în primă fază fanii au crezut că este vorba doar despre o glumă, iată că planul băieților a dat roade. Astfel, Zannidache și Alex Delea îi vor surprinde pe Faimoșii și pe Războinicii de la Survivor România 2023, dar nu singuri! Elena Chiriac și Oana Ciocan s-au alăturat băieților și urmează să fie din nou în junglă.