Ceaiul care distruge PIETRELE la RINICHI într-o singură zi – reţeta cu care o pacientă a scăpat de dureri de la prima ceaşcă

Pietrele la rinichi, cunoscute și sub numele de calculi renali, sunt formate din săruri și minerale care sunt transportate de urină.

Această afecțiune poate rămâne asimptomatică până când calculii renali încep să se miște în interiorul rinichilor sau traversează uretra.

În acest moment, simptomele pot apărea sub formă de dureri în abdomenul afectat, spate, zona inghinală și organe genitale, sânge în urină, infecții urinare, febră și dureri în timpul urinării.

Cu toate acestea, există o serie de metode de tratament care pot ajuta la eliminarea sau distrugerea calculilor renali fără disconfort major.

De exemplu, o pacientă recomandă ceaiul din rădăcină de pătrunjel, care a avut efecte miraculoase asupra durerilor ei. Acesta poate fi preparat astfel:

Adăugați o ceașcă de apă într-un ibric și aduceți la fierbere.

Adăugați o lingură de rădăcină de pătrunjel proaspăt sau uscat și lăsați să fiarbă timp de 10-15 minute.

Strecurați și beți ceaiul de pătrunjel de 2-3 ori pe zi până când simptomele dispar.

Este important de menționat că această rețetă nu înlocuiește tratamentul medical prescris de un specialist, ci poate fi utilizată ca metodă complementară.

În cazul în care aveți simptome ale pietrelor la rinichi, este recomandat să consultați medicul dumneavoastră pentru un diagnostic și un plan de tratament adecvat.

Instrucțiuni de preparare: Puneți 250 g de rădăcină de pătrunjel curățată și tăiată mărunt sau dată prin răzătoare într-un litru de apă și lăsați să fiarbă la foc mic, acoperit. Când lichidul scade la o cană, strecurați-l și împărțiți-l în 3 cești.

Instrucțiuni de administrare: Luați o ceașcă de lichid dimineața, pe stomacul gol, a doua ceașcă după-amiaza și a treia seara, de asemenea pe stomacul gol. În timpul zilei nu mâncați absolut nimic. „Până a doua zi, piatra se transformă în nisip și se poate observa cum se depune în urina colectată într-un vas”.

Tratamentul durează o singură zi. În cazul pacientei menționate, durerile au încetat de la prima ceașcă.

Potrivit Comisiei E, organismul guvernamental german care reglementează administrarea plantelor medicinale, pătrunjelul este un tratament favorabil pentru calculii renali.

Aceasta se datorează efectului diuretic al plantei, care ajută la eliminarea microcalculilor din rinichi și din vezica urinară.

Sucul de pătrunjel este un remediu natural eficient în prevenirea calculilor renali.

Acesta este obținut din rădăcina plantei și conține substanțe cu un puternic efect diuretic care stimulează producerea urinei și eliminarea acesteia.

De asemenea, sucul de pătrunjel conține și substanțe care ajută la dilatarea ușoară a căilor urinare, ceea ce favorizează eliminarea calculilor de mici dimensiuni. Aceștia sunt spălați și antrenați prin diureză.

Pentru a preveni formarea calculilor renali, se recomandă realizarea a două cure anuale cu suc de rădăcină de pătrunjel obținut cu ajutorul unui storcător electric centrifugal. În fiecare zi se beau 50 ml de suc de pătrunjel, în combinație cu 300 ml de suc de morcov, timp de minimum două săptămâni. Această metodă simplă și naturală ajută la menținerea sănătății sistemului urinar și previne apariția calculilor renali.

(Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.)

SURSA > https://topremediinaturiste.ro