Cum îți dai seama că ai intestinele pline de toxine și cum le poți curăța în mod natural

Daca vrei sa previi si sa tratezi diferite boli, unul dintre cele mai importante lucruri este sa-ti cureti intestinele de mucus, placa fecala si paraziti.

De-a lungul anilor, intestinele noastre proceseaza tone de alimente si lichide, iar pe parcursul acestui proces se acumuleaza reziduuri toxice si grasimi fecale care se depoziteaza pe colon si in intestine. Acestea ne otravesc sangele si afecteaza corpul intr-un mod iremediabil.

Semne ca nu ai intestine suficient de curate: constipatie frecventa, metabolism neregulat, diabet, greutate excesiva sau insuficienta, boli de rinichi si ficat, afectiuni ale vederii si auzului, probleme cu tenul, parul si unghiile, precum si altele, de la artrita si pana la cancer.

Cu ajutorul clismelor sau a hidroterapiei de colon poti curata doar o portiune mica a colonului, 40-50 de centimetri, iar de multe ori poate fi costisitor, necesita timp si poate dauna florei intestinale.

Consumul de 1-3 linguri de faina de in poate curata, in doar trei saptamani, colonul si intestinele de mucozitatile acumulate in ani de zile. Aceasta metoda ajuta la normalizarea rapida a greutatii corporale si stimuleaza arderea grasimilor. Faina de in poate absorbi si elimina toxinele din corp, reducand nivelul de colesterol din sange.

Indicatii de utilizare:

– inflamatia membranelor mucoase ale tractului superior respirator si ale tractului gastrointestinal

– gastrita, colita, ulcer la stomac si duoden

– boli ale tractului urinar, cistita, pielonefrita

– greutate corporala in exces, modificari in metabolizarea grasimilor

Reteta – Timp de 3 saptamani consuma in loc de micul dejun urmatorul amestec:

– Prima saptamana: 1 lingura de faina de in amestecata cu 100 ml de chefir de apa

– A doua saptamana: 2 linguri de faina de in amestecate cu 100 ml de chefir de apa

– A treia saptamana: 3 linguri de faina de in amestecate cu 150 ml de chefir de apa

Cel mai bine este sa cumperi seminte de in si sa le macini foarte fin. Dar nu macina decat cantitatea necesara pentru o zi. Consuma acest amestec in loc de micul dejun. Trebuie sa bei mai multa apa, cel putin 2 litri pe zi. Vei obtine rezultate excelente cu apa cu miere.

Pe aceasta perioada incearca sa ai o alimentatie usoara, vegana si cu pauze alimentare de minim 3 ore intre mese. Tratamentul trebuie repetat o data pe an.