Inevitabilul s-a produs! Loredana Groza NU mai este cu soţul ei! S-au despărţit şi a fost dată de gol de cine nu se aştepta

Loredana Groza a fost mereu extrem de discretă cu viața sa personală. Vedeta a evitat să recunoască, chiar și atunci când a renunțat la verighetă, separarea de Andrei Boncea, cu care a avut un mariaj de 23 de ani. Tatăl artistei, Vasile Groza, a făcut mai multe mărturisiri despre fiica sa, pentru CANCAN.RO, care confirmă totodată și faptul că aceasta a divorțat.

Loredana Groza a renunțat la verighetă în urmă cu ceva ani, de unde au apărut și primele zvonuri că ar fi divorțat de Andrei Boncea, zvonuri alimentate totodată de faptul că cei doi au evitat să se mai afișeze împreună, în public. Chiar și așa, artista, extrem de discretă cu viața sa personală, nu a confirmat și nici nu a infirmat vreodată despărțirea de tatăl fiicei sale, Elena, acum în vârstă de 25 de ani.

„Relațiile dintre ei sunt normale”

Vasile Groza, tatăl vedetei, un scriitor cunoscut, care și-a făcut debutul în domeniu cu o carte de povești, inspirat fiind de nașterea fiicei Loredanei, a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.ro că fiica sa și fostul soț au o relație normală, nu-și poartă dușmănie, și că personal nici el, nici artista nu-s interesați unde s-a mutat acesta.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, ne-a spus acesta.

„E la fel ca mama, așa are constituția fizică”

Altfel, Vasile Groza a precizat că fiica lui, care arată extrem de bine la vârsta sa, nu are nicio operație estetică:

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”.