Șoc înainte de finala America Express! Se schimbă tot ce stiam! Din primul sezon nu s-a mai întâmplat asa ceva! Au CÂȘTIGAT fetele…

După două luni de aventură, suspans și adrenalină, „America Express” ajunge la final. În această seară, de la ora 20.00, pe Antena 1, telespectatorii vor afla cine este echipa câștigătoare. Un drum lung și anevoios, însă și cu multe pericole.

„Drumul Aurului” își va desemna câștigătorii, în ultima ediție a sezonului 5 „America Express”. Doar două echipe se vor lupta pentru marele premiu, în finală.Nouă echipe au pornit în cea mai tare aventură a vieții lor, însă numai una va ieși învingătoare.

Sezonul cu numărul 5 a fost unul plin cu peripeții, dar și pândit de multe pericole. Întreaga echipă de producție a emisiunii a trecut prin momente grele, având nevoie de protecție sporită.

Finala „America Express”. La ce a fost nevoită să recurgă întreaga producție

Pentru prima dată în istoria show-ului, America Express a trebuit să recurgă la o echipă suplimentară de securitate, din cauza rutei cu grad ridicat de risc pe care concurenții au trebuit să o parcurgă, traversând Mexic, Guatemala și Columbia. Autoritățile locale au fost la curent în permanență cu echipa de securitate, asigurându-se că filmările se desfășoară în regim de siguranță sporit.

Un alt aspect inedit al acestui sezon a fost alegerea unei singure locații pentru filmări – celebra piață Cicicastenango din Guatemala, care are loc doar în zilele de joi și duminică și este o atracție turistică majoră în țară.
Echipa de producție a fost nevoită să se adapteze noilor provocări, filmând la altitudini de peste 2500 de metri, cu punctul maxim situat în apropiere de Bogota, la o altitudine de 3100 de metri. Cei care au resimțit cel mai mult efectele acestei schimbări au fost cameramanii.

Cine sunt echipele care se înfruntă în marea finală

Bătălia finală se dă între două echipe puternice. În această seară, de la ora 20.00, pe Antena 1, echipa Andreea Bălan-Andreea Antonescu și Nelu Cortea-Cătălin Bordea, se vor duela, pentru ultima dată, în cadrul competiției „America Express”.

De la primul sezon Asia Express nu a mai existat o finala în care sa se înfrunte echipa fetelor cu echipa băieților. Atunci Liviu și Andrei au pierdut în fata Anei Baniciu și Ralukai.

Oare istoria sa se repete iar fetele sa castige și în acest sezon?