Oana Roman a răbufnit pe internet. Ce se întâmplă cu mama ei noaptea, la azil

Oana, fiica cea mică a fostului premier, a povestit că mama ei, Mioara Roman, trece prin momente teribile, noaptea, la azil. Vedeta a răbufnit pe rețelele sociale și a promis că va spune tot adevărul în legătură cu această situație. Din cele povestite de Oana Roman, problemele mamei sale au legătură cu cealaltă fiică a ei, Catinca.

Oana Roman are o relație destul de apropiată cu mama ei, chiar și acum când Mioara se află într-un centru de recuperare. Potrivit vedetei, în momentul de față ea este singura rudă care o mai vizitează la azil, ori de câte ori are ocazia. Acum, însă, Oana și-a vărsat amarul pe rețelele de socializare, după ce a aflat ce se petrece cu mama ei, noaptea.

Mioara Roman, momente teribile, noaptea, la azil

Oana Roman are extrem de multă grijă de cea care i-a dat viață și își dorește să își petreacă bătrânețea în liniște și pace. Așadar, nu este de mirare că vedeta s-a făcut foc și pară când a aflat care este cea mai mare supărare a mamei ei.

În cursul celei mai recente vizite pe care i-a făcut-o Mioarei, Oana Roman a aflat că mama sa îi duce extrem de tare dorul celeilalte fiice, Catinca. Numai că, potrivit Oanei, sora ei vitregă nu este deloc dispusă să petreacă timp cu cea care i-a dat viață.

„Am fost la mama și, din păcate, după ce mi-a spus că se bucură că am venit, a început să mă întrebe de Catinca, iar doamna asistentă mi-a spus că mama se trezește noaptea și o strigă, urlă după ea, după sora mea, după Catinca, după fata ei. Această fată a declarat că nu mai vrea să meargă la mama, iar după a zis că eu mint și că o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât”, a precizat Oana Roman.

Oana Roman a încheiat o relație toxică

Recent, Oana Roman a anunțat că s-a despărțit definitiv de Marius Elisei, fostul ei soț, cu care are o fiică împreună. Și, de parcă această supărare nu era de ajuns, vedeta a mai dezvăluit și problemele cu privire la sora ei vitregă, Catinca. Astfel că Oana a decis să spună tot ce se întâmplă în viața ei.

„Ca să închid subiectul definitiv, sora mea a declarat că o să meargă la mama, că nu a spus niciodată că nu vrea să meargă la mama și că eu aș spune lucrurile astea pentru că sunt rănită. Nu, draga mea, nu sunt rănită. Faptul că Marius a plecat de acasă și am reușit să încheiem într-un final acea relație toxică pe care o aveam, pentru mine este o fericire.

Și-a ales prost momentul, dar eu nu sunt rănită, sunt foarte fericită și această discuție referitoare la mama nu are nicio legătură. Nu am nevoie de milă și compasiune, am nevoie ca mama să nu mai urle după fata ei”, a mai declarat Oana Roman.