Mirela Vaida, dezvăluiri dureroase despre cele trei sarcini pierdute. „Te simți vinovată. Spui că tu nu ești bună de nimic”

Invitată în cadrul poscast-ului moderat de Teo Trandafir, „Gând la Gând cu Teo”, Mirela Vaida și-a deschis sufletul în fața publicului și a vorbit despre evenimentele dureroase din viața sa pe care nu mulți le cunosc. Vedeta a mărturisit că a pierdut mai multe sarcini, până la vârsta de 32 de ani.

Mirela Vaida, 41 de ani, este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, o prezență constantă pe micile ecrane de-a lungul celor peste 20 de ani de carieră. Apreciată și criticată deopotrivă, vedeta a ținut întotdeauna capul sus în fața publicului, astfel că nu mulți sunt cei care știu prin ce momente dificile a trecut.

În cadrul podcast-ului „Gând la Gând cu Teo”, moderat de către Teo Trandafir, prezentatoarea TV a dezvăluit că a pierdut trei sarcini, înainte să devină mamă, două dintre sarcini le-a pierdut pe scenă, iar una a fost o sarcină fără embrion.

Mirela Vaida: „Mai întâi o iei razna. Plângi, urli, țipi”
„Ce s-a întâmplat atunci cu sarcinile? Eu cred că avusesem atunci și niște probleme, pentru că am avut nevoie de niște intervenții la parascopică, niște fibroame uterine. Plus că, eu neavând mașină pe vremea aceea și mergeam cu troleul și stăteam foarte mult iarna, în frig, până venea. Stăteai pe scară. Stăteam foarte mult în frig și așteptam să ajung la facultate în acel frig și cred că toate, cu răceli, cu tot ce s-a întâmplat, m-au ajuns în acel punct. Care a fost foarte greu (…)

La mine lucrurile au fost așa. Prima sarcină am pierdut-o la Sinaia în timp ce cântam. Cred că era o sală de 300 de oameni. Eu eram într-o rochiță mulată și am simțit o hemoragie puternică. Am plecat. Nu știu cum am ajuns în lift, în cameră. Dar atunci mi-am dat seama, uitându-mă, era ca un copil. Un cheag, ceva îngrozitor. M-am speriat atât de tare.

A doua oară s-a întâmplat pe scena Teatrului de Revistă. Totuși, vestea bună este că medicii mi-au zis că ceea ce nu era sănătos pentru corp, s-a eliminat. Corpul este o barieră care triază ce e bine și ce nu (…)

Mi-a zis doctorița că ea nu a citit decât în cărți. Era un sac gestațional fără embrion în el. Mi-a zis că eu mă voi umfla, voi arăta ca o gravidă, dar nu am copil. Asta se întâmplă o dată la un milion de cazuri. Asta era a treia oară, după ce pierdusem două. Mai întâi o iei razna. Plângi, urli, țipi, nu te mai ridici din pat, slăbești, nu mănânci, nu mai vrei nimic. Te simți vinovată față de soțul tău, față de familia ta. Te simți vinovată că nu poți să-i dai ceea ce și-ar dori. Spui că tu nu ești bună de nimic”, a povestit Mirela Vaida în podcast-ul „Gând la Gând cu Teo”.

După numeroase investigații medicale, Mirela Vaida a decis să lase totul în mâinile lui Dumnezeu. Și-a îndreptat atenția către biserică. S-a rugat și în prezent, pare că are tot ce și-ar dori, a fost binecuvântată cu trei copii, o fată și doi băieți, Carla, Vladimir și Tudor Ștefan.

„O iei de la capăt, n-ai ce să faci. La 33 de ani, a venit primul copil, la 34 al doilea, s-a desfundat conducta, și la 37 a venit și al treilea”, a mai spus Mirela Vaida.