Femeia asta are deja 19 copii și e din nou însărcinată! Uite cum arată mama care a uimit lumea întreagă

Toată lumea știe cât este de greu să fii părinte. De copii trebuie să ai grijă, să le acorzi atenție pe toată durata vieții, să le gătești, să fii atent ca ei să își facă lecțiile atunci când sunt la școală. Și e dificil și când ai doar un singur copil, dar mai mulți.

Cu toate acestea, familia Radford este mai numeroasă decât ai crede. Ei au deja 19 copii, iar cel de-al 20 lea este pe drum. De curând, familia au făcut marele anunț pe una dintre rețelele sociale. De-a lungul vieții, până acum, Suzanne a fost însărcinată timp de 14 ani. Cei doi au 10 băieți și 9 fete.

Cel mai mare dintre copii este Christopher, care s-a născut cu 28 de ani în urmă, atunci când Suzanne avea doar 14 ani. De atunci, cam din doi în doi ani, mămica a mai adus pe lume câte un copil. Astăzi, ei se pot mândri cu familia mare pe care o au, fiind foarte cunoscuți în comunitatea lor. Totodată, s-a realizat și un show de televiziune despre ei, „16 kids and counting”

Toată familia locuiește sub același acoperiș, într-o casă cu 10 dormitoare și o singură baie. Doar pentru a pregăti micul dejun ei au nevoie de aproximativ 10 litri de lapte și două cutii mari de fulgi de porumb-asta într-o singură zi! În ciuda acestor lucruri și a cheltuielilor mari la care se ridică utilitățile familiei, părinții nu se plâng deloc. Din contră, aceștia încearcă să le acorde atenția necesară, să îi împace pe toți, cât să aibă o viață frumoasă.