Smiley și Gina Pistol au făcut PASUL CEL MARE… în sfârșit: S-a întâmplat de ziua cântărețului, când a împlinit 39 de ani

Gina Pistol a decis să-l surprindă pe iubitul ei într-un mod original, cu ocazia aniversării zilei de naștere a acestuia. Smiley a împlinit 39 de ani, iar prezentatoarea tv, pusă pe șotii, i-a făcut o surpriză pe care nu o va uita.

Ce surpriză i-a făcut Gina lui Smiley, de ziua lui
Cei doi au o poveste de dragoste de mai bine de cinci ani, dar relația a fost făcută publică în 2019. Între timp, Gina și Smiley au devenit părinți, deci o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Pe 27 iulie a fost ziua de naștere a artistului, iar Gina i-a făcut o surpriză originală.

Vedeta a făcut un Insta Story cu o imagine haioasă, prelucrată, în care și-a pus chipul ei pe o fotografie de pe Internet.

În poza originală era prezentă o femeie, așezată pe un taburet, care a fost surprinsă de iubitul, cu o surpriză pe covor. Acesta înșirase un buchet de flori, o sticlă de vin, două pahare, și mai multe lumânări care conturau cuvintele “Te iubesc”, dar scris greșit “Te Ibesc”. Gina s-a gândit că-l va face pe Smiley să râdă de ziua lui și cu siguranță a și reușit.

Smiley, declarații emoționante: Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum
Smiley este un bărbat împlinit. Artistul a declarat într-o emisiune de televiziune că este în cel mai bun moment al vieții lui de până acum. Și-a dorit să devină tată, iar Gina i-a dăruit cel mai de preț cadou, pe micuța Josephine Ana. Smiley a mărturisit că momentele lui de glorie sunt când fetița alege să stea cu el, în condițiile în care este foarte atașată de mama ei.

Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele, a spus Smiley.

Tot artistul a dezvăluit un moment emoționant pe care l-a avut cu Gina chiar înainte ca aceasta să meargă la maternitate. Au plâns amândoi, ca doi copii, în camera în care urma să vină bebelușul.