Scandal de proportii! Lili Sandu si What’s UP si-au aruncat replici acide: „Tu nu tipi la mine ca vin si-ti trag una peste ochi”

Lili Sandu spargea o nuca de cocos in timp ce What’s UP dormea. Frumoasa vedeta nu si-a dat seama ca artistul dormea, iar el a rabufnit. Nu a durat mult pana a inceput un schimb de replici acide si un scandal in toata regula intre cei doi Faimosi.

„Iti spun frumos si respectuos, nu exista respect, dar se cere respect. Nu ai cum sa ceri respect cand nu oferi respect, asta-i foarte clar”, a tipat el in timp ce iesea nervos din baraca.

„Nu e vorba de respect aici. Nu stiam ca dormi, am crezut ca stai asa, intins…”, s-a aparat Lili Sandu.

„Nu inteleg cum tu ai tupeul sa te certi dupa ce faci galagie si trezesti oamenii din somn”, a fost replica lui What’s UP.

„Sunt super corecta, nu incepe cu din astea”, i-a zis Lili Sandu, deja iritata de iesirea colegului ei de echipa.

„Da, ma, stiu. Oricum eu nu amd reptate niciodata. Las-o asa! Acuma ai drepate, e ceva normal, unul sa doarma si altul sa faca galagie”, a raspuns cantaretul pus pe scandal.

„Da, ma, imi pare rau ca te-am trezit”, a spus actrita intr-un final. Pentru artist era insa, prea tarziu si a inceput sa tipe la ea: „Asa trebuia sa spui de la inceput”.

„Pai am spus, dar tu nu ai auzit, ca pe tine te iau nervii. Nu auzi cand un om isi cere scuze”.

What’s UP a continuat scandalul pana cand, scoasa din pepeni, Lili Sandu i-a dat replica finala. „Nu tipa asa la mine! Tu nu tipi la mine ca vin si-ti trag una peste ochi!”, i-a zis ea, moment in care cantaretul si-a bagat degetele in urechi si a inceput sa cante „La, la, la, la, la”.

Dupa toata scena Whats’s UP a inceput sa planga si, cu lacrimi in ochi, si a plecat singur.