Datoriile uriașe ale lui Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep. Ce se întâmplă cu firmele omului de afaceri

Simona Halep a primit inelul de logodnă de la Toni Iuruc și se pregătește de căsătorie. La puțin timp după ce au devenit un cuplu, s-a aflat că averea sportivei din Constanța este în pericol. Firmele omului de afaceri au fost grav afectate de criza sanitara generată de noul coro.nav.irus de tip S.AR.S-C.o.V-2. Așa se face că viitorul soț al campioanei noastre a ajuns să aibă datorii uriașe.

Logodnicul Simonei Halep, Toni Iuruc, este un om de afaceri căruia nu îi place să se afișeze în spațiul public. La un moment dat, a apărut în lumina reflectoarelor de dragul Simonei Halep. Bărbatul obișnuia să o însoțească peste tot. De altfel, el a intrat în atenţia presei, odată cu relaţia sa cu Simona Halep.

Puţină lume ştie cu adevărat care sunt business-urile de pe urma cărora câștigă bani Toni Iuruc. Principala sursă de venit a familiei acestuia este reprezentată de chiriile pe care Toni şi mama sa le încasează pentru spaţiile deţinute în Capitală. Ei au în administrare o companie importantă în domeniu. Sediul este undeva în Băneasa, în apropiere de Grădina Zoologică. Tot în această zonă, mama lui Toni Iuruc a ridicat un bloc, după cum arată cei de la WOWbiz.ro.

Firma ”Trei rândunele SRL” a administrat, în trecut, Clubul Francez din Capitală, iar acum are ca principal obiect de activitate ”închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. Societatea are doar patru angajați, iar câștigurile nu sunt tocmai impresionante.

Anul trecut, firma familiei Iuruc a reușit, în ciuda epidemiei, să se mențină cam la același nivel cu anii precedenți. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 914.396 lei și un profit net de 135.182 lei. Datoriile au crescut însă, ajungând până la 2,36 milioane lei. Datele publicate de cei de la Ministerul Finanțelor arată că la momentul bilanțului, firma mai avea în cont doar 6.699 lei.

Toni Iuruc a mai fost, de-a lungul timpului, acționar la câteva companii, cum ar fi agenția de publicitate care i-a făcut campania lui Sorin Oprescu la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei. Iuruc s-a retras însă din această afacere, dar nu se știe exact care este motivul.

Chiar dacă are datorii de ordinul milioanelor de lei, familia Halep nu se poate plânge de bani. Numărul 13 WTA este sportiva din România cu cele mai mai câştiguri din istorie. În conturile ei au intrat 37,58 de milioane de dolari doar de pe urma turneelor de tenis, potrivit site-ului oficial WTA.