A invitat-o soțul ei la cină, însă aceasta s-a ridicat și a plecat pentru că bărbatul întârzia să apară. Când a ieșit din restaurant, nervoasă, și-a surprins soțul într-o situație tare ciudată. Nu se aștepta să vadă asta…Cum a reacționat

Rick și-a invitat soția la o cină romantica, pentru a aniversa 30 de ani de căsnicie.Cu toate acestea, bărbatul avea cu totul alte planuri pentru ea.

Acesta a întârziat la cină și a făcut-o pe Stacey să se enerveze până în momentul în care femeia s-a ridicat de la masă și a plecat.

Când a ieșit din restaurant, femeia a primit mai multe flori de la oameni necunoscuți, iar la un moment dat, a ajuns într-un loc în care soțul său îi organizase o adevărată petrecere.

CITEȘTE ȘI: A fost abandonată de mire chiar în ziua nunții. Ce a făcut însă mireasa a emoționat o lume întreagă. „Cine s-ar fi așteptat să facă asta, când inima ei era atât de frântă?”

A fost abandonată de mire chiar în ziua nunții. Dar nimeni nu se aștepta la ce avea să facă mireasa. Gestul său a reușit să impresioneze lumea întreagă când i-au aflat povestea.

Cu doar câteva ore înainte de a spune „Da”, Sarah Cummings din SUA a primit o lovitură cumplită. Mirele s-a răzgândit.

Deși avea inima zdrobită și cum totul fusese achitat, mireasa a luat o decizie incredibilă. A vorbit cu organizatorii să schimbe un pic tematica și să vorbească la un centru pentru persoane fără adăpost. Astfel, la recepția pentru care femeia a achitat 30.000 de dolari, au venit 170 de oameni ai străzii.

„Pentru mine a fost devastator, mai ales atunci când a trebuit să sun fiecare invitat în parte să îi spun că totul s-a anulat”, a declarat Sarah, scrie indystar.com.