Ce a spus Kate despre fetiţa ei. „Da, e tare drăgălaşă, dar…”: Se anunţă vremuri grele pentru familia regală, ce se petrece:

Abia a împlinit trei anisori, dar a reuşit deja să o eclipseze pe bunica ei, regina Elisabeta, una din cele mai cunoscute personalităţi ale globului. Şi se pare că micuţa prinţesă Charlotte nu se va opri aici. Mama ei, ducesa Catherine, spune că are o personalitate puternică.

Prezentă la o recepţie, zilele trecute, Kate a stat de vorbă cu o altă mămică şi au schimbat impresii despre copii şi viaţa de părinte. Ducesa a declarat că micuţa Charlotte este, într-adevăr, foarte drăgălaşă, dar că are deja o personalitate foarte puternică. Având în vedere că abia a împlinit trei ani, probabil că William şi Kate vor avea de furcă pe viitor… Din fericire, fratele prinţesei, micuţul George, este mai calm şi mai liniştit, iar Kate speră că el va reuşi să o “îmbuneze” şi pe sora lui atunci când va fi cazul.

Cei doi copii ai cuplului William – Kate au luat deja contact cu viaţa de membri ai familiei regale. Evident, toţi ochii au fost îndreptaţi asupra lor, iar ei s-au descurcat de minune. În ciudat zgmotului produs de miile de britanici aflaţi în faţa palatului, Charlotte şi George şi-au păstrat calmul şi chiar au făcut cu măna publicului.