Probabil că aceasta este poza anului, ireal cum și-a făcut apariția Andreea Bănică în plină stradă!

Andreea Bănică are cu ce să se laude! Deși a născut de două ori, vedeta continuă să dețină un trup perfect, ca tras prin inel. Mândră de formele sale, cântăreața nu s-a sfiit și s-a filmat cu sâ.nii la vedere, în plină stradă. Cum arată imaginea care i-a uluit pe fani?

„Mama Natură’ a fost tare darnică în ceea ce o privește pe Andreea Bănică. La 43 de ani, cântăreața reușește să le dea și acum clasă puștoaicelor. Pentru a se menține în formă, soția lui Lucian Mitrea se antrenează de zor la sală, iar rezultatele se văd cu ochiul liber.

Recent, Andreea Bănică le-a oferit fanilor o „priveliște’ de neuitat. Cântăreața a renunțat din nou la in.hibiții și și-a pus în valoare atuurile, așa cum știe ea mai bine. Vedeta și-a etalat bu.stul generos printr-o piesă vestimentară transparentă, lucru ce le-a înci..ns imaginația admiratorilor.

Cunoscută ca fiind o mamă devotată pentru copiii ei, Andreea Bănică a ieșit, de curând, cu fiul ei, Noah, la plimbare. Așadar, celebra blondină nu a stat pe gânduri și i-a făcut imediat pe plac băiețelului. Diva a îmbrăcat cel mai s.exy maiou din garderobă, negru și transparent.

Textura fină, transparentă, a materialului maioului i-a încântat cel mai mult pe fani, pentru că prin el sâ.nii artistei erau la vedere. Andreea Bănică a demonstrat că nu are inh.ibiții și că e mândră de corpul ei, astfel că a postat imediat imaginile pe contul ei de Instagram.

La începutul verii, Andreea Bănică a făcut o schimbare importantă în viața ei. La finalul lunii mai, vedeta își anunța fanii că urmează să treacă printr-o operație de sept.oplastie. Aceasta a precizat încă de la început că a luat decizia după ce a observat că nu respiră cum trebuie.

„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că o să respir mult mai bine’, le spunea Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram, conform Spynews.ro.

După intervenție, Andreea Bănică le-a explicat fanilor că a avut nevoie de o perioadă în care să se relaxeze. Diva le promitea că revine pe baricade și că deși nu s-a refăcut complet, merge înainte, lucru pe care l-a și făcut.

„Am suferit o operație de sept.oplastie care nu mi-a dat voie o perioadă să fiu lângă voi și să vorbesc cu voi prea mult. Am simțit nevoia să stau să mă liniștesc, să mă relaxez și să-mi revin cât mai repede. Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru în ritm. Nu sunt complet refăcută, însă merg înainte’, mai transmitea ea.