O mamă a fost oprită de polițiști pe motiv că are pantalonii foarte scurți. Cum a apărut femeia pe stradă

Bailey Breedlove a decis să profite de timpul liber și a mers împreună cu fiica sa în vârstă de 11 ani la un parc de distracții din Oklahoma, Statele Unite ale Americii.

Părea că este o zi ca oricare alta atunci când niște polițiști au decis să intervină și ceea ce trebuia să fie o zi distractivă în familie s-a transformat într-o experiență deloc plăcută.

Americanca stătea liniștită și își supraveghea fata atunci când a observat că doi polițiști se apropie de fata ei și îi cer să nu mai coboare dealul din jur cu încățările sale cu roți, ce imită patinele cu rotile. Apoi, polițiștii s-au îndreptat către mamă și au luat-o de braț, spunându-i că pantalonii săi sunt prea scurți și mult prea inde.c.enți pentru a putea apărea așa într-un parc de distracții. Mai mult decât atât, se pare că oamenii legii au insistat ca femeia să părăsească locul sau să își procure altă pereche de pantaloni.

Extrem de supărată și enervată de această situație ieșită din comun, tânăra s-a ridicat și s-a îndreptat către locul unde se afla partenerul său, dar polițiștii au reacționat și mai urât și au acuzat-o de faptul că tocmai comite o ilegalitate, prin faptul că rămâne în locul respectiv, deși i s-a interzis acest lucru.

@baileybreedlove970#policeoftiktok #sixflags #frontiercity #bodyshamingpolice #trending #donttellmewhattodo

♬ original sound – baileybreedlove970

Bailey Breedlove a profitat de ocazie ca să filmeze tot incidentul și filmarea a postat-p pe contul său personal de TikTok. În imagini se poate vedea clar cum fiica sa, în vârstă de 11 ani, asistă la întreaga scenă și cu greu își mai poate stăpâni lacrimi.