Le-au spus că nu vor avea niciodată copii, dar iată că Acești părinți își țin în brațe cele 6 fetițe gemene. Ce s-a ales de familie și cum arată toți după 30 de ani:

La 18 noiembrie 1983, în viața soților Walton a avut loc un eveniment care, în curând, a făcut înconjurul lumii. Anume atunci Janet i-a dăruit soțului ei 6 copii dintr-odată. Micuțele Walton au devenit primele fetițe sextuplete din lume care au supraviețuit fără probleme după naștere.

Însăși Janet își amintește și în prezent că, în acea neobișnuit de caldă zi de toamnă, îi era frică cel mai mult să nu întârzie la spital. Mașina cu care se deplasau a rămas blocată într-un ambuteiaj, din cauză că, dintr-un camion care era înaintea lor, căzuse un covor ce nu fusese bine atașat!

Astăzi, la 30 de ani și un pic de la nașterea lor, una din fiicele sale i-a dăruit, în sfârșit, o nepoată. Femeii i-a părut atât de fragedă și vulnerabilă micuța nou-născută, încât i-a fost greu să creadă că aceasta cântărește 3, 3 kg, în limitele normei admisibile. Atunci când a născut ea, fiecare din fiicele ei cântărea puțin peste un kilogram!

Acum soții se amuză pe seama faptul că demult, înainte de nașterea fetelor, erau pe punctul să înfieze câțiva copilași. Pe Janet nu o ajutau nici un fel de preparate, deși medicii îi asigurau că și ea, și Graham sunt perfect sănătoși.

Nu-i de mirare că vestea despre această sarcină neobișnuită i-a șocat pe soții Walton. Indiferent de situație, să refuze la un asemenea dar din partea sorții nici nu se gândeau. Janet a decis să se dedice în totalitate copiilor, iar Graham și-a luat concediu pentru un an întreg, pentru a-și ajuta iubita soție să îngrijească de micuțe.

Primele șase săptămâni de viață, micuțele le-au petrecut în secția de terapie intensivă neonatală. Apoi, părinții au putut să-și ia fetițele acasă și totul a intrat în ritm firesc.

Tinerele, însă, nu se grăbesc să-și întemeieze familii. Cu toate aceste, nu au nimic împotriva copiilor. Dar să repete experiența mamei lor, de a da naștere la șase copii, nu s-ar încumeta nici una din ele.