Tatăl și-a abandonat fetița proaspăt adoptată pe un drum de țară din afara orașului, dar când s-a uitat în oglinda retrovizoare a văzut ceva care a schimbat totul! Uite ce era acolo:

Am văzut multe exemple incredibil de emoționante despre oameni care dau cățeluși drept cadouri celor dragi, era, de exemplu povestea unei fetițe care a așteptat timp de 7 ani să primească un cățeluș, iar când în sfârșit l-a primit, reacția ei era incredibilă, de parcă ar fi primit un lingou de aur.

Dar aceasta este o poveste despre darurile sub formă de cățeluși care au avut un rezultat pozitiv. Dar știați că există și circumstanțe în care nu e corect să dai un câine drept cadou?

În scurtul film de mai jos un bărbat merge să adopte o fetiță, prima dată familia o primește pe cea mică cu brațele deschise și pur și simplu o adoră. Dar apoi ei devin ocupați și încep să o ignore. Când face o mică prostioară, ei decid să renunțe la ea.

Ei o abandonează pe cea mică pe un drum de țară prăfuit și o lasă în urmă, să fie problema altcuiva. Tatăl din clip se uită însă în oglinda retrovizoare iar adevărul pe care clipul încearcă să-l exprime devine clar: nu a existat niciodată o fetiță, ci acest câine adorabil care a fost, din cauza iresponsabilității, oferit drept cadou fiicei sale de către bărbat.

La sfârșit ni se amintește: ,,Fii responsabil. Dăruiește, adoptă înțelept”. Trebuie să ne amintim că animalele de companie nu sunt doar cadouri amuzante de dăruit la aniversări, ci parte din familie!

Uite acest clip emoționant al campaniei care exprimă un adevăr foarte important, te rugăm să îl distribui și tu, pentru toate animalele din România: