Cum a ajuns sa arate fosta sotie a lui Razvan Simion, dupa ce a fost parasita pentru Lidia Buble

Divorţul dintre Răzvan Simion şi fosta sa soţie, Diana, a fost un subiect foarte mediatizat, mai ales că motivul despărţirii a fost infidelitatea prezentatorului.

Răzvan Simion a început o relaţie cu Lidia Buble. Cei doi şi-au ascuns la început relaţia, apoi şi-au asumat-o şi nu s-au mai ferit deloc să se afişeze împreună. Ba chiar cei doi s-au mutat în aceeaşi casă.

Fosta soţie a prezentatorului a acceptat situaţia cu demnitate şi a fost mereu destul de discretă când a fost vorba despre acest subiect. Diana Simion s-a mutat acum la Timişoara, unde a închiriat o casă, aproape de părinţii săi. După despărţire, cei doi copii, Ianca şi Tudor, au rămas în grija ei. Ulterior, ea s-a angajat la o companie de publicitate.

Diana s-a schimbat mult pe toate planurile. S-a apucat serios de sport, merge la sală, iar acum arată excepţional. A slăbit şi şi-a tonifiat muşchii. Mai mult decât atât, acum și-a făcut cea mai frumoasă surpriză: și-a construit o casă la Timișoara și s-a mutat în ea alături de copii.