Iubita l-a umilit mult timp, iar apoi l-a părăsit pentru altcineva din cauza kilogramelor in plus. Acum bărbatul a facut-o sa regrete fiecare cuvintel

„Îmi spunea că sunt un gras de dezgustator” Iubita l-a umilit mult timp, iar apoi l-a părăsit pentru altcineva din cauza kilogramelor in plus. Acum bărbatul a facut-o sa regrete fiecare cuvintel pentru că e incredibil cum arată omul după 9 luni de antrenament intens. E cu totul altă persoană:

Miro Judt, 33 de ani, a atins cel mai de jos moment al vieții lui când iubita, cu care era de 6 ani, l-a părăsit pentru că era prea gras pentru că nu renunța să mănânce fast food.

Acesta nu bea altceva decât sucuri bogate în zahăr, cipsuri, ciocolată și nu numai. După ce iubita l-a părăsit, Miro și-a jurat că o să-și schimbe viața, așa că a început să facă mult cardio pentru a slăbi, a renunțat la zahăr și a urmat o dietă sănătoasă bazată pe carne de pui, pește, ouă și shake-uri proteice.

În mai puțin de un an, bărbatul a ajuns să arate așa, pierzând 41 de kg și câștigând masă musculară.

Acum este și fericit pe plan amoros, deoarece noua lui iubită este un fotomodel, care, de asemenea, face fitness. Acum cei doi se antrenează împreună, Miro fiind antrenorul ei.

Multe s-au schimbat pentru el, atît fizic, emoțional cât și financiar, deoarece după ce și-a spus povestea celor de la Predator Nutrition de unde consuma el shake-urile proteice, aceștia i-au oferit un loc de muncă la ei.